Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

KAYMAKAM VE ILÇE EMNIYET MÜDÜRÜNDEN BASKAN ERDEM'E ZIYARET

 

Ceyhan Kaymakami Dr. Bayram Yilmaz ve Ilçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Berberoglu, Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem'i ziyaret etti.

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem’i makaminda ziyaret eden Kaymakam Dr. Bayram Yilmaz, yapilan hizmetler hakkinda bilgi aldi. Kurumlar arasi diyalogun gelismesi, Ceyhan’a yapilacak hizmetlerin tüm kurumlarla birlikte istisare içerisinde yürütülmesi gerektigini ifade eden Kaymakam Yilmaz, Baskan Erdem’e çalismalarinda basarilar diledi.

Ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getiren  Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Mülki amirimiz Sayin Dr. Bayram Yilmaz ve güzide ilçemizin huzur bekçisi sayin Müdürümüz Alper Tunga Berberoglu’na nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Ceyhan Belediyesi olarak üzerimize düsen tüm vazifeleri gayretle yapiyoruz. Ilçemize yapilacak yatirimlari önemsiyor ve bu bilinçle projeler hazirliyoruz. Ceyhan'a gönül vermis birisi olarak  Kaymakamimiz Dr. Bayram Yilmaz ve  Ilçe Emniyet Müdürümüz ile her zaman istisarelerimiz sürecektir.' ifadelerini kullandi.



Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli