Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

-BAŞKAN ERDEM, “1/5000'LİK İMAR PLANIMIZ CEYHAN’IMIZA HAYIRLI OLSUN”

-BAŞKAN ERDEM, “1/5000

Ceyhan Belediyesi’nin hazırladığı yeni imar planı Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçti. Başkan Hülya Erdem, 'Ceyhan’ın imar sorununu çözüme kavuşturmaktan büyük onur duyuyoruz' dedi.

-BASKAN ERDEM, “1/5000'LIK IMAR PLANIMIZ CEYHAN’IMIZA HAYIRLI OLSUN”

 

Ceyhan Belediyesi’nin hazirladigi yeni imar plani Adana Büyüksehir Belediye Meclisi’nden geçti. Baskan Hülya Erdem, 'Ceyhan’in imar sorununu çözüme kavusturmaktan büyük onur duyuyoruz' dedi.

Ceyhan’da önceki dönemlerde yasanan problemler nedeniyle imarin durmasi büyük sikintilar arz ederken, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem müteahhitlerin ve sektörün umutla bekledigi imar sorununu çözdü. Konuyla ilgili açiklama yapan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, “Ceyhan’in lokomotifi diye tabir edilen imar sorununa ekibimizle büyük bir gayret sergileyerek çözüme kavusturmanin hakli gururunu yasiyoruz.” dedi.

 

Baskan Erdem, “Büyük önem arz eden imar plani, belediyemiz tarafindan ilgili hüküm ve yönetmelikler uygun olarak hazirlanmis olan 1/5000’lik Nazim Imar Plani Adana Büyüksehir Belediye meclisinde bugün onaylanmistir. Destek ve emeklerinden dolayi basta sayin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Zeydan Karalar olmak üzere ekip arkadaslarimiza ve meclis üyelerimize tesekkür ediyorum, Ceyhan’imiza  hayirli ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı