Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

3 çocuğunun boğazını kesen anneden kan donduran sözler: Rezil olmasınlar diye onları öldürdüm

3 çocuğunun boğazını kesen anneden kan donduran sözler: Rezil olmasınlar diye onları öldürdüm

'ÇOCUKLARIN REZİL OLMASIN DİYE ONLARI ÖLDÜRDÜM'

Adana'da, çocuklari Mehmet Emin, Semanur ve Mahmut'u biçakla öldürdükten sonra bileklerini keserek, intihar girisiminde bulunan Selma Cice'nin tutuklu yargilanmasina devam edildi. Polisteki ifadesinde 'Çocuklarini rezil olmamalari için öldürdügünü' söyleyen Cice, durusmadaki savunmasinda, 'Yaptiklarimdan dolayi çok pismanim. Yasadiklarimin ve psikolojimin kurbaniyim.' dedi.

Kan donduran olay, 21 Ekim 2018'de, Yüregir ilçesine bagli Geçitli Mahallesi'nde meydana geldi. Çok fazla harcama yaptigi için çiftçi esi Cabbar Cice ile sürekli tartistigi öne sürülen Selma Cice, evinde, çocuklari Mehmet Emin (10), Semanur (8) ve Mahmut'un (4) bogazlarini biçakla kestikten sonra kendi bileklerini de keserek, intihar girisiminde bulundu.

BABA, 3 ÇOCUGUNU VE ESINI KANLAR IÇINDE BULDU

Gürültü üzerine eve kosan komsular, tüm kapilarin kilitli oldugunu fark etti ve Cabbar Cice'ye haber verdi. Dügüne katilmak üzere Gaziantep'e giden Cabbar Cice, yoldan dönüp, evine geldi. Cice, evine girdiginde 3 çocugunu bogazlari kesilmis, esini ise bilekleri kesilmis olarak kanlar içinde yatarken buldu. Ihbarla gelen saglik görevlileri, Selma Cice'yi agir yarali olarak ambulansla Sehir Hastanesi'ne kaldirdi. Anneleri tarafindan öldürülen Mehmet Emin, Semanur ve Mahmut Cice'nin cenazeleri ise yapilan otopsinin ardindan Geçitli Mahallesi'ndeki aile mezarliginda yan yana topraga verildi.

'ÇOCUKLARIN REZIL OLMASIN DIYE ONLARI ÖLDÜRDÜM'

Yogun bakimda tedavi gören Selma Cice, hayati tehlikeyi atlatmasinin ardindan polise verdigi ilk ifadede, 'Hayatimda hiç mutlu bir gün yasamadim. Tüm yasantim, zorluk ve rezillik içinde geçti. Intihar etmeyi uzun zamandir düsünüyordum; fakat geri kalan çocuklarim rezil olmasin diye onlari öldürdüm' dedi.

YARGILANMASINA DEVAM EDILDI

Adana 9'uncu Agir Ceza Mahkemesi'ndeki durusmaya, tutuklu bulundugu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilisim Sistemi (SEGBIS) araciligiyla katilan Selma Cice'nin yargilanmasina devam edildi. Durusmada, taraf avukatlari ile Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Bakanligi avukatlari da hazir bulundu. Cumhuriyet savcisi, esas hakkindaki mütalaasinda, Selma Cice'nin, 'kasten öldürme' suçundan 3 kez müebbet hapisle cezalandirilmasini istedi.

'ÇOK PISMANIM'

Savunmasinda esinin ve ailesinin kendisine siddet uyguladiklarini, bu nedenle psikolojisinin bozuldugunu öne süren Selma Cice, 'Yaptiklarimdan dolayi çok pismanim. Çok agir bir durum. Bir anda çocuklarimi öldürmem normal degil. Yasadiklarimin ve psikolojimin kurbaniyim. Çok kötü durumdayim' dedi.

Sanik avukatinin, mütalaaya iliskin savunma hazirlama talebi üzerine mahkeme heyeti, Selma Cice'nin tutukluluk halinin devamina karar verip, durusmayi ileri bir tarihe erteledi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli