Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

45 yaşındaki ilik Kanseri Çiğdem Akbaba iyileşebilmek için hala uygun ilik bekliyor.

45 yaşındaki ilik Kanseri  Çiğdem Akbaba  iyileşebilmek için hala uygun ilik bekliyor.

45 yaşındaki ilik Kanseri Çiğdem Akbaba iyileşebilmek için hala uygun ilik bekliyor.

45 yasindaki ilik Kanseri  Çigdem Akbaba  iyilesebilmek için hala uygun ilik bekliyor.

 

Yüregir Baskent Hastanesi Kemotoloji Bölümünde yatan hasta Çigdem Akbaba için acilen Kök hücrenin biran önce bulunmasini söyleyen doktorlar duyarli vatandaslari Kök hücre bagislamalarini istediler.

.

Yillardir kötü hastaligin pençesine düsen Çigdem Akbaba’nin iyilesebilmesi için tüm akrabalari seferber oldu. Ancak uygun ilik bulunamadi

 

ÇARESIZ BABANIN ÇIGLIKLARI KIZININ IYILESMESI IÇIN

 

Kizinin iyilesebilmesi için tüm vatandaslari ilik vermeye davet eden çaresiz baba Tuncay Akbaba,kizim . Mersin Üniversitesi Sosyoloji bölümü okurken aldigi egitim dogrultusunda felsefe grubu ögretmenligi, ölçme ve degerlendirme uzmanligi ve rehber ögretmenlik yapti. Rehber ögretmenlik nedeniyle dogal olarak kisisel gelisimle ilgilenmeye basladi. Öncelikle Maltepe Üniversitesi ve Coaching Concultancy onayli yasam koçlugu egitimini aldiktan sonra kariyerimde yeni bir kapi açti ve kisisel gelisim ile ilgili çesitli kurum ve kuruluslarda aktif rol almaya basladi.  Tüm bunlarla es zamanli biçimde Sosyolog olarak da üniversite yillarimdan itibaren çesitli dezavantajli gruplara yönelik olarak pek çok dernekte gönüllülük, koordinatör yardimciligi ve uzman egitimcilik yapti. Mersindeki sosyoloji egitimimi sirasiyla Istanbul Üniversitesi Türk Müzigi Devlet konservatuari daha sonra da Atatürk Ünivesitesi Hizmet içi Egitim Enstitüsü sertifikali rehberlik ve psikolojik danismanlik egitimi takip etti.  Bu dogrultuda çesitli engel gruplari ve ailelerine bir özel egitim ve rehabilitasyon merkezinde uzun süre psikolojik danismanlik ve rehber ögretmenlik yapmis bulunmakta.

Özetle 14 yasimdan beri ara ara sahne, konser ve stüdyo çalismalariyla müzik çalismalari içerisinde olurken 1994’te sosyoloji egitimime baslamak ile birlikte de sivil toplum hareketi, kongre/seminer/çalistay çalismalarinin yansira yazilari araciligiyla yayin hayati içerisinde varligimi sürdürmeye devam ediyor. 1999 yilindan itibaren ise 12 yil boyunca Istanbul’da ardisik olarak yürüttügü tüm bu çalismalari 2012 yilindan itibaren Mersin’de sürdürmeye devam etti. Ancak kizim bu amansiz hastaligin pençesinden bir türlü kurtulamadi.Aile olarak kizimin iyilesmesi için seferber olduk ama uygun ilik bulamadik. Duyarli vatandaslarimizdan Allah rizasi için Kizim Çigdem’e ilik vererek hayat versinler’’ diye konustu.         



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı