Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

5 yaşındaki çocuk sulama kanalı kenarında kayboldu

5 yaşındaki çocuk sulama kanalı kenarında kayboldu

ADANA'da hastaneye giden annesinin, anneannesine bıraktığı 5 yaşındaki Baran Benek, kayboldu.

5 yasindaki çocuk sulama kanali kenarinda kayboldu
 
ADANA'da hastaneye giden annesinin, anneannesine biraktigi 5 yasindaki Baran Benek, kayboldu.
 
Baran'in, evin karsisinda bulunan DSI'ye ait sulama kanalina düstügünü degerlendiren babasi Cem Benek ve anneannesi Narinç Babat gözyasi dökerek, her yerde Baran'i ariyor.
 
Merkez Seyhan ilçesine bagli Gülbahçesi Mahallesi'nde yasayan Azime Benek, sabah çölyak hastasi kizi Nazli Benek'i (7) hastaneye götürmek için oglu Baran'i annesi Narinç Babat'a birakip evden ayrildi.
Bir süre sonra evde Baran'i göremeyen anneannesi Narinç Babat, mahallede torununu aradi ancak bulamadi. Durumu haber alip eve gelen baba Cem Benek de mahalleliyle birlikte Baran'i sokak sokak aradi ancak o da bulamadi.
Küçük çocugun evin karsisinda bulunan DSI'ye ait sulama kanalina düsmüs olabilecegini degerlendiren baba Cem Benek, kanal boyunca metrelerce yürüdü. Bir süre sonra yorulan baba Benek'in, yere çöküp kanali seyretmesi yürek burktu. Gözyaslarina bogulan anneanne Narinç Babat ise yanindakilerin destegiyle ayakta durabildi.Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine su alti polisleri sevk edildi. Polis ve mahalleli, her yerde Baran'i ariyor.


  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false