Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Seyhan Erkek Voleybolcular galibiyetle başladı

 Seyhan Erkek Voleybolcular galibiyetle başladı

Seyhan Belediyespor mutlu döndü

Arkadaslar Kurumsal Gmail hesaplarimizda sorun sürmektedir. Bu nedenle Hüseyin Arat'in spor bültenini buradan atiyorum. Selamlar 

Seyhan’in Voleybolculari rahat kazandi

 

Erkekler Voleybol  2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Voleybol takimi yeni sezonun ilk maçinda deplasmanda Maras Atici Gençlikspor’u  3-0 yenerek lige  galibiyet ile basladi.  Antrenör Serdar Pehlivan, “ Kazandigimiz için mutluyuz. Sporcularimi kutluyorum” dedi.

 

PEHLIVAN: RAHAT KAZANDIK

Deplasmanda Maras Atici Gençlik karsisinda iyi bir oyun sergileyerek 3-0’lik net bir galibiyet elde ettiklerini belirten Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takimi Antrenörü Serdar Pehlivan, “ Lig hazirliklarimiz çok  iyi geçti.  Maras deplasmanindan  iyi bir skor ile dönmemiz bunun göstergesidir. Henüz yolun basindayiz. Basarili sonuçlar alarak hedefimize emin adimlarla ilerleyecegiz” dedi.

 

BASKAN AKAY’A TESEKKÜR

Maras temsilcisi Atici Gençlikspor karsisinda alinan galibiyeti çabuk bir sekilde unutmalari gerektigini belirten  Pehlivan konusmasini söyle tamamladi, “ Basarili bir sezon geçirmek arzusundayiz. Bunun içinde disiplinli bir sekilde çok çalismamiz gerekir. Beklentileri bosa çikartmayacagimizi düsünüyorum. Bizlerden destegini esirgemeyen  Seyhan Belediye Baskanimiz ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Baskanimiz Akif Kemal Akay’a tesekkür ediyorum.”

 

2.HAFTA RAKIP ISLAHIYE ANADOLU LISESI

Seyhan  Belediyespor  Erkek Voleybol  takimi  ligin ikinci haftasinda Pazar günü  Menderes  Spor Salonu’nda,  Saat:14.00’te  Islahiye Anadolu  Lisesi  Spor Kulübü’nü konuk  edecek.  Mavi-Beyazli ekibin sporculari ikinci hafta oynayacaklari müsabakayi  da kazanacaklarina olan inaçlarinin yüksek oldugunu  belirttiler.

 KADINLAR MAGLUP

Bu arada, 2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kadin Voleybol takimi ilk maçinda geçtigimiz  Pazar günü  Menderes Spor Salonu’nda konuk ettigi Mersin Iktisas Okulu’na 3-1 yenildi.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı