Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Adana'da “ölümü hak ettim” notu bırakıp kaybolan bir kişi, sulama kanalında bu sabah ölü bulundu.

Adana

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Sarıhamzalı Mahallesi'nde oturan evli ve 1 çocuk babası Abdullah Balkaya, 2 Mayıs günü teravih namazını evde eşi ve çocuğuyla kıldıktan sonra saat 23.00'da yatağa geçti.

Adana'da “ölümü hak ettim” notu birakip kaybolan bir kisi, sulama kanalinda bu sabah ölü bulundu.
 
Merkez Seyhan ilçesine bagli Sarihamzali Mahallesi'nde oturan evli ve 1 çocuk babasi Abdullah Balkaya, 2 Mayis günü teravih namazini evde esi ve çocuguyla kildiktan sonra saat 23.00'da yataga geçti.
 
Aile üyeleri sahura kalktiklarinda Abdullah Balkaya'nin maasini ve cep telefonunu yatak odasina birakip nüfus cüzdaniyla birlikte evden gittigini fark etti.
Bunun üzerine esi Sevdet Balkaya, akrabalarina durumu bildirip kocasini aramaya çikti ancak herhangi bir ize rastlanmadi. Aile durumu polise bildirdi ve ekipler Abdullah Balkaya'yi aramaya basladi. Bekçilik yapan Abdullah Balkaya'nin cep telefonunu inceleyen ailesi internet geçmisinde son günlerde intihar ile ilgili bilgiler arattigini, taslak mesajlarinda da ‘Benim ölümüm kimseyi baglamaz. Ben ölümü hak ettim. Esim çok iyi insan, oglumu' yazisini gördü.
Mesaji da polise bildiren aile, geçtigimiz gün mahallede AFAD ekipleriyle de tarla ve sulama kanallarinda da arama yapti ancak herhangi bir ize rastlamadi.
Bu sabah ise Seyhan ilçesine bagli Mürsel Mahallesi'nde yoldan giden bir kisi sulama kanalinda hareketsiz halde yatan sahis oldugunu fark edip polise ve saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sualti polisi sahsi kanaldan çikardi. Saglik görevlileri sahsin öldügünü belirledi. Polis yaptigi incelemede sahsin 2 Mayis günü kaybolan Abdullah Balkaya oldugunu belirledi.
Cenaze otopsi için adli tip kurumu morguna kaldirildi.


  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli