Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ADANA’DA SARIGÜL’Ü NE HALE GETİRDİLER

ADANA’DA SARIGÜL’Ü NE HALE GETİRDİLER

TDP ADANA’DA İTİBARINI MİLLET GÖZÜNDE KAYBETTİ

ADANA’DA SARIGÜL’Ü NE HALE GETIRDILER

TDP ADANA’DA ITIBARINI MILLET GÖZÜNDE KAYBETTI

  YAKLASIK 5 AY ÖNCE Mustafa Sarigül önderliginde kurulan Türkiye Degisim Partisi Adana’da patladi. Partilileri simdiden koltuk savasi içerisine girdiler.

Dereyi görmeden paçayi sivazlayan Türkiye Degisim Partisi Adana’da iddialara göre Genel Baskanlari Mustafa Sarigül’ü aldattiklari gibi YSK’ya da hayali listeler verdikleri iddia edildi.

Bazi ilçe Baskanliklarini kurduklarini sosyal medyada paylasan Adana Il Baskani Hakan Malgaf’in sadece atadigi kisilere rozet taktigi bundan öte bir yol gidemedigi elestirisinde bulunan bazi partilileri ise gazetelere yalan yanlis haberler yaptirarak  Genel Baskan Mustafa Sarigül’ü aldatiyorlar. Hergün istifalar yasaniyor.Istifalar saklaniyor diye serzeniste bulunurken parti içerisindeki huzursuzluklarin  her geçen gün  devam ettigi ifade edildi.

 Il Baskani Hakan Malgaf’in   pembe yalanlarla Genel Baskanlari Mustafa Sarigül’ü yaniltmaya devam ettigini söyleyen bazi partililer.önümüzdeki günlerde istifalarin devam edecegini de hatirlattilar.

 Ayrica bir Iddia daha   partiye yeni katilan üyelere Adana Il Baskani Hakan Malgaf tarafindan Parti rozeti takildigi karsiliginda ise Rozet parasi adi altinda 10 Tl istedigi buda partiye yeni katilanlar arasinda tepkiyle karsilandigi ileri sürüldü.

Parti il yöneticilerinden birisinin ise  bazi ilçe baskanlarindan para topladigi ileri sürülerek paralarin ise ne amaçla toplandigi merak konusu?



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı