Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Adana'da silahlı borç kavgası: 2 yaralı

Adana

Adana'da silahlı borç kavgası: 2 yaralı

ADANA'da bin lira verdigi Ömer Ç.'den (20), borcunu ödemesini isteyen Hüseyin A. (18), darbedildi. Bunun üzerine Hüseyin A., agabeyi Çetin A. (23), babasi Arif A. (42), dayisi Hamza A. (29) ile Ömer Ç.'nin otomobilinin önünü kesti. Cadde ortasinda çikan silahli ve biçakli kavgada Ömer Ç.'nin yaninda bulunan Sadik E. (19) biçakla, M.E.S. (17) ise tabancayla yaralandi.

 

Olay, 22 Aralik'ta saat 18.00 siralarinda merkez Seyhan ilçesine bagli Küçükdikili Mahallesi Sehitlik Caddesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, Ömer Ç., bir süre önce Hüseyin A.'dan bin lira borç aldi. Borcunu ödemeyince Hüseyin A., Ömer Ç.'den parasini istedi. Bunun üzerine Ömer Ç., yanina gittigi Hüseyin A.'yi darbetti. Hüseyin A.'nin durumu anlatmasi üzerine agabeyi Çetin A., babasi Arif A. ile dayisi Hamza A., Ömer Ç.'nin pesine düstü.

 

Hüseyin A., Ömer Ç.'yi telefonla arayip bulusmak istedigini söyledi. Ömer Ç.'nin yerini ögrenen Hüseyin A. ile beraberindekiler otomobille, Ömer Ç., Sadik E. ve M.E.Ç.'nin de içinde bulundugu otomobilin önünü kesti. Silah, biçak ve sopalarla otomobilden inen Hüseyin A. ile beraberindekiler, Ömer Ç. ile yanindaki Sadik E. ve M.E.S.'yi darbetmeye basladi. Ömer Ç., olay yerinden kaçarken M.E.S. tabancayla, Sadik E. ise biçakla yaralandi. Daha sonra süpheliler de otomobille olay yerinden kaçti.


  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı