Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ak Partili Başkanlar Sağlık Çalışanları ile Buluştu

Ak Partili Başkanlar Sağlık Çalışanları ile Buluştu

Ak Partili Başkanlar Sağlık Çalışanları ile Buluştu

k Parti Çukurova Ilçe Baskani Sahin Çetin ve Ak Parti Seyhan Ilçe Baskani Mustafa Özkan Bey Saglik-Sen Adana Sube Baskanligin da saglik çalisanlari ile bir araya geldi. Saglik-Sen Adana Sube Baskani Bekir Nennioglu ve yönetim kurulunun ev sahipligin de gerçeklesen programa Seyhan ve Çukurova ilçesinde ki saglik kurumlarinda görev alan saglik çalisanlari katildi.
Saglik çalisanlari ve sube baskani Bekir Nennioglu ilçe baskanlarina Seyhan ve Çukurova Ilçesinde ki saglik kurumlarin da yasadiklari sikintilari ve sosyo-ekonomik haklar konusunda taleplerini ilettiler.

Talepleri dinleyen ilçe baskanlari saglik çalisanlari olarak bu zorlu süreçte önemli bir sinav verdiniz ve verilen bu sinav da Dünya’nin ve milletimizin takdirini topladiniz. Bizler elbette sosyo-ekonomik haklariniz konusunda taleplerinizi ilgili makamlara iletecegiz ve çözümü konusunda takipçisi olacagiz. Dediler.
Ak Parti Ilçe baskanlari Saglik-Sen Adana Subesi sizlerin taleplerini her platformda dile getirerek konun takipçisi oluyorlar bizler de Saglik-Sen Adana Sube Baskani Bekir Nennioglu ve ekibine deger veriyoruz. Saglik çalisanlarinin tüm sorunlari noktasinda is birligi içerisinde olarak sorunlari tek tek çözecegiz. Ziyaret hatira fotograflarinin çekilmesi ile son buldu.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli