Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AY'IN KUZENİ TDP SEYHAN İLÇE BAŞKANI OLDU

AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AY

AK PARTİ ADANA İL BAŞKANI MEHMET AY’IN KUZENİ MUSTAFA ARSLAN TDP SEYHAN İLÇE BAŞKANI OLDU

AK PARTI ADANA IL BASKANI MEHMET AY’IN KUZENI MUSTAFA ARSLAN TDP SEYHAN ILÇE BASKANI OLDU

Adana’nin yakindan tanidigi Genç Girisimci hayirsever is adami Mustafa Arslan,Mustafa Sarigül Önderliginde kurulan Türkiye Degisim Partisi’ne geçerek Seyhan Ilçe Baskanligina getirildi.

 AK Parti Adana Il Baskani Mehmet Ay ile Hala çocuklari olan Mustafa Arslan’in Seyhan Ilçe Baskanligi Mazbatasini Türkiye Degisim Partisi Genel Baskani Mustafa Sarigül, verdi.

2019 yili Aralik Ayinda yaklasik 500 kisilik bir ekip ile Ali Babacan Gönüllüleri platformu kuran Mustafa Arslan,Deva Partisi Adana Il Baskani Sadullah Kisacik’in Ali Babacan Gönüllülerine karsi olumsuz tutumundan dolayi  TDP’ye geçtiklerini kaydetti.

Önümüzdeki günlerde Seyhan Il Baskanligi’nin açilisini gerçeklestireceklerini ifade eden Arslan Biz koltukta konu Mankeni olarak oturmayacagiz Il Baskanimizi Sayin Hakan Malgaf, bey ile Halkimizla iç içe Ülkenin Sorunlarina Çözüm arayacagiz,Genel Baskanimiz sayin Mustafa Sarigül’ün söyledigi gibi Bu Iktidar artik yoruldu.Genç çaliskan Basarili Liyakatli,Türkiye’nin gerçek sorunlarini bilen ehli Kadrolarin artik iktidar olma vakti geldi. Bize üzerimize düsen görev  Insanlarimizi kucaklamak, Onlarin sorunlarina çare olmak,Huzurlu, mutlu   daha refah gelecekten umutlu bir topluluk yaratacagiz. Ben degil, hep biz olacagiz’’ seklinde konustu.Önümüzdeki günlerde Daha genis kapsamli bir Basin açiklamasi yapacaklarini ifade eden Arslan,herkesi Türkiye Degisim Partisi semsiyesi altinda toplanmaya davet etti.

ADANA ARSLAN’I HAYIRSEVER IS ADAMI OLARAK TANIDI

Dünyayi etkisi altina alan Corona 19 virüsünden dolayi Basta Saglik çalisanlari olmak üzere  Adana ve geneli Tüm Türkiye’ye ihtiyaç sahiplerine ücretsiz Maske dagitan Arslan, o dönemde evinden disari çikamayan yaklasik 300 aileye Temel Gida yardiminda bulundu,Kenar Mahallelerde oturan Maddi durumu kötü ailelerin çocuklarini giydirdi ve onlara oyuncak dagitti,Hayvan dostlarimizi da unutmayarak  haftanin iki günü yiyecek ve   hasta olanlari ise veterinere götürdü .Dört defa Dünya sampiyonu olan Milli Sporcu Fatih Kamuz adli gence sponsor olarak, bütün ihtiyaçlarini karsilamis sporcumuzun yüzünü güldürdü.Halkin hep duasini alan onlarin Kalbini Kazanan Arslan,önümüzdeki günlerde Seyhan ilçesinde Çalmadik kapi sikmadik el birakmayacak  

 

 

 



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı