Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Altın koza yaşam boyu onur ödülleri, zuhal olcay ile zülfü livaneli'ye

Altın koza yaşam boyu onur ödülleri, zuhal olcay ile zülfü livaneli

Altın koza yaşam boyu onur ödülleri, zuhal olcay ile zülfü livaneli'ye

ADANA Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen ve bu yil 23- 29 Eylül tarihleri arasinda gerçeklesecek 26. Uluslararasi Adana Altin Koza Film Festivali'nde verilecek onur ve emek ödüllerinin sahipleri açiklandi. Festival kapsaminda düzenlenecek törenlerde Altin Koza Yasam Boyu Onur Ödülleri Zuhal Olcay ve Zülfü Livaneli'ye, Orhan Kemal Emek Ödülleri ise Derya Ergün ve Erdogan Engin'e takdim edilecek.
Uluslararasi Adana Altin Koza Film Festivali, ustalari unutmuyor. Bu yil 26'nci kez düzenlenen festivalin Altin Koza Yasam Boyu Onur Ödülleri ve Orhan Kemal Emek Ödülleri'nin takdim edilecegi isimler açiklandi. Altin Koza Yasam Boyu Onur Ödülleri; bu yil oyuncu ve müzisyen Zuhal Olcay ile yönetmen, yazar, senarist, besteci Zülfü Livaneli'ye veriliyor. Iki usta isme ödülleri, 28 Eylül'de gerçeklesecek Altin Koza Ödül Töreni'nde takdim edilecek. Festivalde bu yil ilk kez düzenlenen Orhan Kemal Emek Ödülleri ise görüntü yönetmeni Erdogan Engin ve makyaj sanatçisi Derya Ergün'e veriliyor. Orhan Kemal Emek Ödülleri, 23 Eylül 2019 Pazartesi aksami düzenlenecek açilis toplantisinda sahiplerine takdim edilecek.
23-29 Eylül tarihleri arasinda gerçeklesecek olan 26. Uluslararasi Adana Altin Koza Film Festivali'nde bu yil filmler; Ulusal Uzun Metraj Film Yarismasi, Uluslararasi Kisa Film Yarismasi, Ulusal Ögrenci Kisa Film Yarismasi ve Adana Kisa Film Yarismasi olmak üzere toplam 4 kategoride yarisacak. Yarisma kategorisi disinda Uluslararasi Uzun Metraj Film gösterimleri de gerçeklestirilecek. Sinemaseverlerin merakla bekledigi Altin Koza Ödülleri ise 28 Eylül 2019 Cumartesi gecesi düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli