Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Aracıyla kaza yapıp masrafını ödemeyen arkadaşını öldürdü

Aracıyla kaza yapıp masrafını ödemeyen arkadaşını öldürdü

Adana'da bir kişi, aracıyla kaza yapan ve masrafını ödemediğini öne sürdüğü arkadaşını tabanca ile vurarak öldürdü. Gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Araciyla kaza yapip masrafini ödemeyen arkadasini öldürdü
 
Adana'da bir kisi, araciyla kaza yapan ve masrafini ödemedigini öne sürdügü arkadasini tabanca ile vurarak öldürdü. Gözaltina alinan zanli tutuklandi.
Edinilen bilgiye göre olay, 4 Temmuz Pazar günü merkez Yüregir ilçesine bagli Beyköy Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, 24 yasindaki Ahmet Özdemir, haziran ayinda arkadasi Sinan P.'nin (26) otomobilini aldi. Ancak Özdemir, araçla kaza yapti. 2 arkadas arasinda aracin tamiri nedeniyle alacak-verecek meselesi basladi. Sinan P., 4 Temmuz günü sulama kanali kenarinda Ahmet Özdemir ile bulustu.
2 arkadas tekrar alacak-verecek meselesi yüzünden tartismaya basladi. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine Sinan P., yaninda bulunan tabancayla arkadasi Ahmet Özdemir'i vurdu. Özdemir, olay yerine çagrilan ambulansla hastaneye kaldirildi ancak hayatini kaybetti. Olay yerinden kaçan Sinan P. ise polise giderek teslim oldu.
Sinan P. ile olay yerinde oldugu belirlenen E.K. (30), C.K. (35) ve K.K.'de (36) gözaltina alindi. Ölen Ahmet Özdemir'in belindeki silahi alip olay yerinden kaçtigi belirtilen Oktay Ö.'nün (25) yakalanmasina çalisiliyor.
Sinan P., sevk edildigi adliyede tutuklanirken E.K., C.K. ve K.K. savciliktaki ifadelerinin ardindan serbest birakildi.


  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false