Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Asırlık çınarın yüzü Seyhan Belediyesi'yle güldü!

Asırlık çınarın yüzü Seyhan Belediyesi

Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi’nde yaşayan ve yaşlılığa bağlı olarak ayakta durma ve yürüme güçlüğü çeken 93 yaşındaki N.Y.’nın ihtiyacı olan hasta yatağı muhtar Saniye Çelik aracılığıyla Seyhan Belediyesi tarafından iki g?

Seyhan ilçesi Pinar Mahallesi’nde yasayan ve yasliliga bagli olarak ayakta durma ve yürüme güçlügü çeken 93 yasindaki N.Y.’nin ihtiyaci olan hasta yatagi muhtar Saniye Çelik araciligiyla Seyhan Belediyesi tarafindan iki gün içerisinde karsilandi.

Yasam enerjisi oldukça yüksek olan asirlik çinarin mutlulugu gözlerine yansidi.
Pinar Mahallesi Muhtari Saniye Çelik, ayakta duramayan ve yürümekte zorluk çeken 93 yasindaki N.Y.’nin, hasta yatagina ihtiyaci oldugu bilgisini Seyhan Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü’ne aktardi.

Bu bilgi üzerine harekete geçen Sosyal Yardim Isleri ekipleri, N.Y.’nin yasam ihtiyaci olan hasta yatagini iki gün içerisinde temin edip, kurulumunu gerçeklestirerek asirlik çinara teslim etti. Herhangi bir saglik sorunu olmayan, yaslilik nedeniyle ayakta durma ve yürüme güçlügü çeken ancak yasam enerjisini kaybetmeyen N.Y.’nin mutlulugu yüzüne yansidi. Resmi kayitlara göre 93 yasinda olan N.Y.’nin, çocuklarinin iddiasina göre gerçek yasinin 110 oldugu ögrenildi.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli