Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Avcı, “Türk Milleti yeniden tarih sahnesinde!”

Avcı, “Türk Milleti yeniden tarih sahnesinde!”

DOĞU TÜRKİSTAN’DAN AMERİKA’YA…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Il Baskani Bünyamin Avci, vatandaslarin Nevruz Bayrami’ni kutlarken, “Türk Milleti uzun bir aradan sonra yeniden tarih sahnesine çikmayi basarmistir.” dedi.

DOGU TÜRKISTAN’DAN AMERIKA’YA…

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, Nevruz Bayrami’nin tüm Türk ülkelerinde ve akraba topluluklarda binlerce yildir kutlandigini, Dogu Türkistan’dan Avrupa içlerine hatta Amerika’ya kadar uzanan genis bir cografyada yasatildigini, bütün Türkler ve akraba topluluklar için birlestirici özelligiyle kusaktan kusaga aktarilan kutlu bir miras oldugunu kaydetti.

ERGENEKON’DAN ÇIKISIN ADI: NEVRUZ

Nevruz Bayrami münasebetiyle mesaj yayimlayan Avci “Nevruz, kimi yerde ‘Yeni gün’, ‘Yilbasi’, kimi yerde ‘Baharin gelisi’ olarak kabul edilirken, demirden daglari eritip yol tutan, yeniden var olan, tarih sahnesine yeniden çikan Türk milletinin zihninde genelde ‘Ergenekon’dan çikisi’ ifade eder.” diye konustu. 

“300 MILYON TÜRK’ÜN ORTAK NABZI TÜRKIYE”

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, “Asil milletimiz  her zorlugun ardindan bir çikis yolu bulmustur. Tipki Ergenekon Destaninda oldugu gibi, 1. Dünya Savasi'nin ardindan sari saçli mavi gözlü Bozkurt Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliginde adeta küllerinden yeniden dogan Türk Milleti uzun bir sessizlikten  sonra bir kez daha  tarih sahnesine çikmayi basarmistir.

300 milyon nüfusa sahip Türk Dünyasinin ortak nabzinin attigi Türkiye Cumhuriyeti, Cumhurbaskanligi Hükûmet Sistemiyle hareket yetenegi, Cumhur Ittifakiyla da yitik özgüveni tekrar kazanmistir. Karabag’dan, Suriye, Katar’dan Somali, Libya’ya; Dogu Akdeniz’e kadar ses veren Türkiye’nin varligi tüm düsmanlarimizi tedirgin etmektedir.” ifadesini kullandi.

“HAINLERIN AYAK DIRETME ÇABASI BOSUNA”

“O düsmanlarin içimizdeki uzantilari da fitne ve ihanetle mesgul” diyen MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci sunlari söyledi:

“Ancak; yargidan, siyasete, egitimden ticarete, bürokrasiden, medya ve sivil örgütlere kadar yer tutmus fetöcü, pkkli hainlerin ve ortaklarinin ayak diretme çabalari bosunadir. Cumhurbaskanimiz Sayin Tayyip Erdogan ve Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli’nin liderliklerinde insa edilen Cumhur Ittifaki, Iblis’in ve usaklarinin tuzaklarini sabirla, akil ile bozacaktir. Türk Milleti demirden daglari eritmeye ve çikisi sürdürmeye devam edecektir. Bu duygularla idrak ettigimiz Nevruz’un Türk-Islam Dünyasi için hayirlara vesile olmasini diliyor, tüm hemsehrilerimin, kiymetli vatandaslarimizin bayramlarini içtenlikle kutluyorum.” 

 


  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı