Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Akay, bayramda çocukları sevindirdi...

Başkan Akay, bayramda çocukları sevindirdi...

ÇOCUKLARIN BAYRAMLIKLARI SEYHAN BELEDİYESİ’NDEN

ÇOCUKLARIN BAYRAMLIKLARI SEYHAN BELEDIYESI’NDEN

Seyhan’da yoksul ailelerin çocuklari Dikim Evi’nde dikilen bayramlik kiyafetler, belediye kreslerinde üretilen oyuncaklar ile gönüllü gruplarinin temin ettigi kiyafet ve oyuncaklarla sevindirildi. Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, oyuncaklari ve kiyafetleri gönüllülerle birlikte çocuklara armagan etti.

Covid-19 vakalarindaki artis nedeniyle 9 günlük bayram tatilini de içine alan tam kapanma döneminde, Seyhan Belediyesi dezavantajli mahallelerde yasayan yoksul ailelerin çocuklarini unutmadi. Seyhan Belediyesi Dikim Evi çalisanlari Baskan Akay’in talimati dogrultusunda, Ramazan Bayrami’nda çocuklara dagitilmak üzere bayramlik kiyafetler dikerken, belediye kreslerinde de oyuncak üretimi hizlandirildi.

 

Bayramlik kiyafetler ve oyuncaklar Gönüllü gruplardan Adana Yardim’in temin ettigi kiyafet ve oyuncaklarla birlikte Ramazan Bayrami arifesinde ihtiyaç sahibi çocuklara ulastirildi. Baskan Akay’in armagan ettigi kiyafetler ve oyuncaklar nedeniyle çocuklarin yasadigi mutluluk yüzlerine yansidi.

Seyhanlilarin Ramazan Bayrami’ni da kutlayan Baskan Akay, “Seyhan’da hiç kimsenin kendini yalniz hmemesini istiyoruz. Biz Seyhan ve Seyhanli hemsehrilerimiz için variz. Birlikte variz, birlikte güçlüyüz” dedi.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı