Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN ARSLAN;GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI ANIYORUM

BAŞKAN ARSLAN;GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI ANIYORUM

Türkiye Değişim Partisi Seyhan İlçe Başkanı Mustafa Arslan,Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Türkiye Degisim Partisi Seyhan Ilçe Baskani Mustafa Arslan,Çanakkale Zaferinin 106. yil dönümü münasebetiyle bir mesaj yayinladi.

 Baskan Arslan Mesajinda “Aziz sehitlerimizin kahramanliklarla dolu hatiralari, Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere inanarak emanet ettigi Cumhuriyetimizin yasatilmasinin en büyük teminati olacaktir. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun” dedi. Çanakkale Zaferi’nin 106. yil dönümünün gurur ve mutlulukla kutlandigini belirten Arslan, sunlari kaydetti,” Çanakkale’de düsman kuvvetlerine dur diyen Mustafa Kemal ve arkadaslari, gelecekte verilecek Kurtulus Savasiyla dalga dalga yayilacak bagimsizlik ve özgürlük rüzgarinin da habercisi oldular. Ülkemize yönelik emperyalist saldiriyi püskürten ve ‘Çanakkale geçilmez’ dedirten sehitlerimiz ile kahraman gazilerimizden hem bu günümüz, hem de gelecegimiz için alinmasi gereken ders, bagimsizliktir, özgürlüktür, birliktir. Etnik köken ile inanç farkliligi gözetmeden Anadolu’nun dört bir yanindan Çanakkale’ye gelen ve anayurdu savunmak için canini veren, kanini döken askerlerimiz, 106 yil önce isgalcilere karsi omuz omuza mücadele ettiler. Çanakkale Zaferi de Kurtulus Savasi da bagimsizlik, özgürlük, kardeslik ve birlik ruhuyla verilen onurlu bir mücadeleyle kazanildi. Bugün birçok tehditle karsi karsiya olan laik Cumhuriyetimiz ile kazanimlarini, ulusal birlik ve toprak bütünlügümüzü ayni anlayisla savunup koruyup, kollayacagiz. Bu inanç ve kararlilikla bu büyük zaferin 106. yil dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile sehitlerimizi bir kez daha rahmetle aniyor, gazilerimizin önünde saygiyla egiliyor, sükranlarimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi

 



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli