Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Çay; 'Kaliteli işler yapıyoruz'

Başkan Çay;

Pozantı Belediyesi meclis üyeleri ve ilçe parti başkanları, Nisan ayı meclis toplantısı öncesinde belediyenin yapmış olduğu çalışmaları gezerek yerinde incelediler.

Pozanti Belediye Baskani Mustafa Çay önderliginde Persembe günü saat 10.30’da belediye önünde bulusan Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partili Ilçe Baskanlari ve meclis üyeleri, belediye çalismalari olan Belemedik Butik Otel, Belemedik Bungalov Ev, ve Zafer Mahallesi Kina evi ve toplanti salonunu gezdiler.

 

ILK ZIYARET AHSAP BUNGALOV EVE

Meclis üyeleri ilk ziyareti Belemedik’teki ahsap bungalov evlere yapti. Belediye Baskani Mustafa Çay, yapilan çalismalari asama asama anlatarak bir bungalov evin ne kadara mal oldugunu ve tamamini belediyedeki atölye çalisanlarinin yaptigini belirtti.

BELEMEDIK BUTIK OTEL

Ziyaretin ikincisi ise Doga Koruma ve Milli Parklar 7. Bölge Müdürlügünden yilligi 24 bin liraya kiralanan doganin içerisindeki Butik Otele yapildi. Baskan Mustafa Çay önce otel etrafina yapilan tadilat çalismalari, otopark alanlarini, barbekü alanlarinin nereye yapacaklarini gösterdikten sonra meclis üyelerine otelin içini gezdirdi. Otelin bulundugu yere ve manzarasina hayran kalan meclis üyeleri yapilan çalismalar için belediye baskani Mustafa Çay’a ve ekiplerine tam not verdi.

SON ZIYARET KINA EVI VE TOPLANTI SALONUNA YAPILDI

Belediye Baskani Mustafa Çay’in önderligindeki meclis üyelerinin çalisma ziyareti son olarak Zafer Mahallesine yapilan toplanti salonu ve kina evine oldu. Baskan Çay ilk önce Bal Paketleme ve Meyve – Sebze Kurutma Merkezinde yapilan çalismalari anlatarak kursiyerlerin kuruttugu organik ürünleri gösterdi. Akabinde ise Kurutma merkezinin üzerine insa edilen toplanti salonu ve kina evini gezdirerek çalismalar hakkinda bilgiler verdi.

 

KALITELI ISLER YAPIYORUZ

Çalismalari inceleme ziyareti sonrasinda kisa bir açiklama yapan Belediye Baskani Mustafa Çay, “Bugün gezdigimiz bu çalismalarimiz tamamiyla belediye personellerimiz tarafindan yapildi. Belediye atölyesinde kaynakçi, demirci, marangoz ve boyaci ustalarini ise alarak ihale ile yaptiracagimiz isler konusunda büyük bir kar elde ettik. Simdi Pozanti Belediyesinin hiç bir çalismasi ihaleye çikmiyor. Cüzi miktarlar harcayarak kaliteli isler yapmak bizleri hem mutlu ediyor hem de bir sonraki projemize hizlica baslamayi tesvik ediyor. Bugünkü ziyarete istirak eden tüm meclis üyelerine ve ilçe parti baskanlarina tesekkür ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde Pozanti’yi kalkindirarak parlayan bir yildiz yapacagiz.” Dedi.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı