Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN ERDEM'DEN RAMAZAN-I ŞERİF MESAJI

BAŞKAN ERDEM

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Erdem, “Toplum olarak, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunluk kazandığı Ramazan ayına ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşıyo

BASKAN ERDEM'DEN  RAMAZAN-I  SERIF MESAJI
 
 
Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Ramazan ayi münasebetiyle bir mesaj yayimladi. Baskan Erdem, “Toplum olarak, sevgi, hosgörü ve yardimlasma duygularinin yogunluk kazandigi Ramazan ayina ulasmanin sevincini hep birlikte yasiyoruz.” dedi.
 
 
Ramazan-i Serif’in ülkemize ve tüm Islam cografyasina huzur ve barisi getirmesini temenni eden Baskan Erdem; 'Ramazan ayi manevi degerlerimizin güçlenmesi, özümüzde var olan iyilik ve insani duygulari hayata geçirmek için önemli bir firsattir. Ramazan Müslüman âlemi için önemi büyük olan mübarek bir aydir. Bin aydan daha hayirli olan Kadir Gecesi'ni içinde bulunduran on bir ayin sultani Ramazan Ayi sabirla tutulan orucuyla, aksam ezaninin okunmasiyla baslayan iftariyla, yoksullarin ihtiyaçlarini gidermesi için verilen fitre ve zekatiyla ibadetlerle dolu bir aydir. Bu ibadetler dolayisiyla Ramazan-i Serif, aylarin en bereketlisidir. Mübarek Ramazan ayi, Müslümanlar için el ele vermek, kaynasmak ve birlikte olmak için bir vesiledir. Bu duygu ve düsüncelerle hemsehrilerimin ve tüm Islam aleminin mübarek Ramazan-i Serifleri'nin hayirlara vesile olmasini diler, tutulan oruçlarin, yapilan ibadetlerin kabul olmasini yüce Allah'tan (c.c) niyaz ederim' dedi.


  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli