Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Erdem fırınları denetledi...

Başkan Erdem fırınları denetledi...

Ceyhan Belediyesi, Ramazan ayı ve Covid19 tedbirleri kapsamında ilçedeki fırın ve unlu mamul imalathanelerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Ceyhan Belediyesi, Ramazan ayi ve Covid19 tedbirleri kapsaminda ilçedeki firin ve unlu mamul imalathanelerine yönelik denetimlerini siklastirdi.

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, halk sagligini tehlikeye atacak hiçbir faaliyete izin vermeyeceklerini belirterek, 'Denetimlerimiz araliksiz devam edecek' dedi.

Zabita Müdürlügü ekipleri tarafindan gida satisi ve üretimi yapan isletmelere yönelik rutin olarak gerçeklestirilen hijyen, gramaj ve fiyat etiketi denetimleri, Ramazan ayinda artarak devam ediyor. Ilçede faaliyet gösteren firin, pastane ve unlu mamul imalathanelerini denetleyen ekipler, salgin nedeniyle sosyal mesafe kurallarina uyulmasi, kisisel ve genel temizligin aksatilmamasi, üretim ve satis yapilan alanlarda ise maske, eldiven, bone takilmasi ile çalisma saatleri konusunda isletme sahiplerine ve çalisanlarina uyarilarda bulundu.

 

 

'Amacimiz, daha saglikli ve güvenilir gidalarin tüketilmesini saglamak'

Önceligimiz halkimizin sagligi diyen Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Hemsehrilerimizin her zaman saglikli gidaya ulasmasini saglamak amaciyla zabita ekiplerimiz, denetimlerini araliksiz sürdürüyor. Özellikle Ramazan ayinda firin ve unlu mamul imalati yapan isletmelere yönelik kontrollerimizi daha da yogunlastirdik. Amacimiz, hijyen kurallarinin yani sira vatandaslarimizin yogun olarak kullandigi bu isletmelerde temasin en aza indirilmesini de saglamak. Yapilan denetimlerde ilçe esnafimizin genel manada bilinçli oldugunu ve kurallara uydugunu görüyoruz. Bu duyarlilik için esnafimiza tesekkür ederiz. Denetimlerimiz araliksiz devam edecek. 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli