Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Başkan Erdem; “Kadınlarımız Bizim Başımızın Tacıdır”

Başkan Erdem; “Kadınlarımız Bizim Başımızın Tacıdır”

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle düzenlenen anma programlarına ve ziyaretlere katıldı.

Baskan Erdem; “Kadinlarimiz Bizim Basimizin Tacidir”

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, 8 Mart Dünya Kadinlar günü münasebetiyle düzenlenen anma programlarina ve ziyaretlere katildi.

 

Cumhuriyet Meydani’nda düzenlenen anma programina Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, CHP Kadin Kollari, CHP gençlik kollari, Ceyhan Belediyesi’nin birim müdürleri ve personelleri ile birlikte kadinlara yönelik en büyük devrimi gerçeklestiren Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Zübeyde Hanim’in anitlarina karanfil sunularak güne baslandi. Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “Huzur için, Adalet Için, Gelecek Için, Özgürlük Için, Refah Için, kadinlarimizin her zaman yanindayiz” dedi.  Anma programinin ardindan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem ve Meclis Üyesi Havva Apucu, Ceyhan’da  kocalari tarafindan katledilen Lütfiye Yüksel ve Serap Kayadan’in mezarlarina karanfil birakilarak dualar okundu. Daha sonra Ceyhan’da emekçi kadinlari tek tek dolasan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, hos sohbet esliginde günlerini kutlayarak karanfil dagitti. 

 

Baskan Erdem; “Dünya’yi Daha Yasanir Bir Yer Yapan Kadinlarimiza Çok Sey Borçluyuz”

 

Bir anne tüm dünyayi degistirebilir diyen Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “Hayatimizin her alaninda izi olan, emegiyle, alin teriyle, özverisiyle çalisan Ceyhan’imizi bir anne yüregiyle seven emekçi kadinlarimizin 8 Mart Dünya kadinlar gününde kutladik ve andik. Kadinlarimizin erkekler tarafindan katledilmedigi, gülen yüzlerinin hiç solmadigi bir dünya, ve bir Ceyhan diliyorum. Hayatimizin her alanin da kadinlarimizin dokunusu vardir. Önemli olan onlari 8 Mart da mutlu etmek degil, önemli olan kadinlarimizi her zaman basimizin üstünde tutmamiz gerekir. Bir annenin tüm dünyayi degistirebilir gerçegini Zübeyde annemiz ile yasamis bir ülke olarak Atatürk’ün; “Dünya’da her sey kadinin eseridir” sözünün ve devrimlerinin isiginda kadinlarimizin emegi, cesareti ve yaraticiligi ile tüm hedeflerimize ulasabilecegimize inanarak, dünyayi daha yasanabilir bir yer yapan kadinlarimiza çok sey borçluyuz. Tüm kadinlarimizin 8 Mart Dünya Kadinlar Gününü en içten dileklerimle tekrardan kutlarim” dedi.



  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false