Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN FİLİK; TÜRK DEVLETİ ÇOCUKLARIMIZIN OMUZLARINDA YÜKSELECEKTİR.

BAŞKAN FİLİK;  TÜRK DEVLETİ ÇOCUKLARIMIZIN OMUZLARINDA YÜKSELECEKTİR.

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş FİLİK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında;

BASKAN FILIK;  TÜRK DEVLETI ÇOCUKLARIMIZIN OMUZLARINDA YÜKSELECEKTIR.

 Yumurtalik Belediye Baskani Türkes FILIK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami münasebetiyle yayimladigi mesajinda;

23 Nisan; Anka kusu misali küllerinden dogan yeni bir devletin temellerinin atildigi gündür.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsuna çikisiyla baslayan ve 30 Agustos 1922 de tamamlanan kurtulus mücadelesinin en önemli dönüm noktalarindan olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açilisinin 101. yilinda, Atamizin çocuklarimiza armagan ettigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini, Salgin nedeni ile evimizde kutlamanin buruklugu içerisindeyiz. Allah’in izni ile devletimizin aldigi tedbirler neticesinde bu salgin iletinden en kisa sürede kurtularak cadde ve sokaklarin çocuk sesleri ile doldugu günlere kisa sürede kavusacagiz.

Millet iradesinin teminati olan Gazi Meclisimiz, Ulusal egemenlik ve Milletin iradesine karsi olan düsmanlarimiz ve içimizdeki hainlerin her zaman hedefi olmustur. Tipki 1920-1922 yillari arasinda, 1980'de ve 15 Temmuz 2016'da oldugu gibi. Bu yüzden Millet Meclisimizin kurulusu; çocuklara bayram olarak hediye edilmek suretiyle, ulusal egemenligimiz onlara emanet edilmistir.

Dünün çocuklarinin sahip çiktigi gibi, bu günün ve gelecegin çocuklarinin da, iradelerine ve cumhuriyetin temel ilkelerine sahip çikacagindan, Yüce Türk Devleti'nin onlarin omuzlarinda yükseleceginden süphemiz yoktur.

Bu duygularla çocuklarimizin ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutluyorum.

dedi.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli