Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN KAYIŞ; O ÖZLEDİĞİMİZ BAYRAMLAR ÇOK YAKINDA TEKRAR GELECEK

BAŞKAN KAYIŞ; O ÖZLEDİĞİMİZ BAYRAMLAR ÇOK YAKINDA TEKRAR GELECEK

DSP Seyhan İlçe Başkanı Halil Kayış, tüm Seyhan Halkı’nın ve Müslüman Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığına başta sağlık olmak üzere sevgi, barış ve kardeşlik getirmesini diledi.

DSP Seyhan Ilçe Baskani Halil Kayis, tüm Seyhan Halki’nin ve Müslüman Alemi’nin Ramazan Bayrami’ni kutlayarak, Ramazan Bayrami’nin tüm insanligina basta saglik olmak üzere sevgi, baris ve kardeslik getirmesini diledi.
 
DSP Seyhan Ilçe Baskani Halil Kayis,, Ramazan Bayrami nedeniyle yayinladigi kutlama mesajinda sunlara yer verdi:

 “Sevgili Hemsehrilerim; Degerli  Seyhanlilar; Bayramlarimiz toplum olarak bizleri bir arada tutan, gelenek ve göreneklerimizin yasatildigi özel günlerimizdir. Ne yazik ki son iki yildir, COVID-19 salgini nedeniyle bayramlari sevdiklerimizden uzak geçirmekteyiz. Pandemi sürecinin belki de en zor kismi bayramlarimizda sevdiklerimizin elini öpememek ve sarilamamak, ayni sofrada bulusamamak oldu. Her seyin basi saglik. Elbet, bu günlerde geçecek. Özledigimiz o güze günlere tekrar kavusacagiz.  Akrabalarimizla, komsularimizla yeniden bir araya gelecek, büyüklerimizle bayramlasacagiz. Çocuklar yine parklarda özgürce oynayacak. Simdi hepimize düsen en önemli görev tam kapanma sürecinde de alinan tedbirlere uymamiz. Gelecek bayramlari hep birlikte kutlayabilmek için; sizlerin ve bizlerin sagligi için bu bayram evlerimizdeyiz. Daha güzel ve saglikli yarinlarda bulusmak dilegiyle tüm Seyhan Halki’nin ve Islam Alemi’nin Ramazan Bayramini kutluyorum” dedi



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli