Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başkan Kocaispir Çalışmaları Denetledi...

Başkan Kocaispir Çalışmaları Denetledi...

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Kiremithane, 19 Mayıs ve Levent mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi, Sinanpaşa ve Yavuzlar Mahallesi’nde esnafı dinledi.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Kiremithane, 19 Mayis ve Levent mahallelerinde devam eden çalismalari yerinde inceledi, Sinanpasa ve Yavuzlar Mahallesi’nde esnafi dinledi.
Sokak sagliklastima projesinin devam ettigi Çiftlik Yolu’nda incelemelerde bulunan Baskan Kocaispir, esnafla bulustu, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Çiftlik Yolu sokak sagliklastirmasinin tamamlandiginda örnek bir sokak olacagini ifade eden Baskan Kocaispir, benzer çalismalarin Yavuzlar eski sinema sokagi, Yamaçli 1000 sokak, 19 Mayis 1062 sokak, Kisla, PTT Evleri, Kazim Karabekir ve Geçitli mahallelerinde de uygulanacagini ifade etti.


Levent Mahallesi’nde belediye tarafindan yaptirilan muhtarlik binasini da inceleyen Baskan Kocaispir, temeli atilan Mahalle Kütüphanesi’ndeki çalismalari denetledi.
19 Mayis Mahallesi’ne kazandirilan Taziye Evi’ni mahalle sakinleri ile birlikte inceleyen Baskan Kocaispir, Taziye Evi’nin çok yakinda hizmet vermeye baslayacagini belirtti.


Sinanpasa Mahallesi ve Yavuzlar esnafina sürpriz bir ziyaret gerçeklestiren Baskan Kocaispir, tek tek isyerlerini gezerek, Büyüksehir Belediyesi ve TOKI ile ortak yürütülen kentsel dönüsüm çalismalari hakkinda vatandaslara bilgi verdi.
Yapilan çalismalardan memnun olduklarini dile g
etiren mahalle sakinleri Baskan Kocaispir ve ekibine tesekkür etti.



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false