Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Kocaispir’den Kadın Çalışanlara Jest

Başkan Kocaispir’den Kadın Çalışanlara Jest

Yüreğir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde belediye bünyesinde çalışan tüm kadınların izinli sayılacağını açıkladı.

Yüregir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nde belediye bünyesinde çalisan tüm kadinlarin izinli sayilacagini açikladi.
Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Yüregir Belediyesi’nin gerçeklestirdigi her projede ve her hizmette kadin çalisanlarin da büyük emeginin oldugunu söyledi.
Yüregir Belediyesi olarak bugüne kadar yasamin her alaninda kadinlara yönelik pozitif ayrimcilik yaptiklarini; kadin merkezleri ve kadina yönelik çalismalar ile kadinin, hayatin her alaninda güçlenebilmesi için birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Baskan Kocaispir, “Büyük bir özveriyle gece gündüz, hafta sonu hafta içi demeden belediyemizin her kademesinde çalisan mesai arkadaslarimiz kentimizin güzellesmesi ve gelismesi için verdiginiz tüm emekler için sizlere minnettariz. 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nüz kutlu olsun” dedi.
Yüregir Belediyesi’nden yapilan açiklamada “Yüregir Belediyesi olarak hayatimizin her alaninda bizlere deger katan ve fedakârliklariyla türlü yükleri omuzlayan tüm kadin çalisanlarimiz 8 Mart Dünya Kadinlar Günü'nde izinli sayilacaktir.” ifadelerine yer verildi.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli