Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Kocaispir Mevsimlik Tarım İşçilerini Ziyaret Etti

Başkan Kocaispir Mevsimlik Tarım İşçilerini Ziyaret Etti

Başkan Kocaispir Mevsimlik Tarım İşçilerini Ziyaret Etti

TEK TEK ÇADIRLARI GEZDI GIDA KOLISI DAGITTI

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, ilçedeki mevsimlik tarim isçilerini ziyaret ederek taleplerini dinledi.
Her yil Dogu ve Güneydogu Anadolu bölgesindeki çesitli illerden gelen yüzlerce tarim isçisi, Yüregir'in birçok kirsal mahallesine yerlesip mevsimlik olarak çalisiyor.


Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri ile Çagirkanli mahallesinde bulunan mevsimlik tarim isçilerini ziyaret eden Baskan Kocaispir, tek tek çadirlari gezerek gida kolisi, hijyen ve bebek paketi desteginde bulundu.

Mevsimlik tarim isçilerinin ilçenin tarimsal üretimine büyük katkilari oldugunu ifade eden Baskan Kocaispir, “Sefkatle ve sevgiyle çocuklarimizin yüzünü güldürmek için buradayiz. Mevsimlik tarim isçilerimize ihtiyaçlari dogrultusunda yardim etmek sosyal belediyecilik anlayisinin en temel görevidir. Alin teri ile ekmeklerini kazanan misafirlerimizin Adana’miza, ilçemize büyük katkilari oluyor. Bir ihtiyaçlari oldugunda belediye olarak her zaman yanlarindayiz.” diyerek kolayliklar diledi.

Ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getiren tarim isçileri ise birçok ihtiyaçlarinin belediye tarafindan karsilandigi için Baskan Kocaispir’e tesekkür etti.

 



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı