Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başkan Kocaispir Yüreğir’e Bir Eser Daha Kazandırıyor

Başkan Kocaispir Yüreğir’e Bir Eser Daha Kazandırıyor

PTT EVLERİ MAHALLESİ ANAOKULUNUN TEMELİ ATILDI

PTT EVLERI MAHALLESI ANAOKULUNUN TEMELI ATILDI

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in geçen ay hayirsever is insani Nuri Sabuncu ile protokolünü imzaladigi PTT Evleri Mahallesi anaokulunun temeli atildi.
Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in girisimleri ve hayirsever is insani Nuri Sabuncu’nun destegi ile PTT Evleri Mahallesi’ne 620 metrekare kapali, 128 metrekare iç avluya sahip, 80 kisi kapasiteli, her biri 20 kisilik 4 derslikten olusacak modern anaokulu için temel atma töreni düzenlendi.

Temel atma töreni Baskan Kocaispir’in açilis konusmasi ile basladi. Konusmasinda okul öncesi egitimin önemine vurgu yapan Baskan Kocaispir, “Okul öncesi egitimde çocuklar dayanismayi, paylasmayi, sosyallesmeyi ve birlikte çalismayi ögrenirler. Uygun fiziksel ve sosyal egitim kosullarinda, saglikli etkilesim ortaminda yetisen çocuklar daha hizli basarili bir gelisim gösterirler. Bu durum göz önüne alindiginda temeli atilan anaokulumuz önemi bir kez daha ortaya çikiyor.


Sayin Nuri Sabuncu’ya, Sabuncu ailesine bu konudaki duyarliliklari ve Yüregir’imize deger katacak böylesi bir hayra destek olduklari için tesekkür ediyorum. Bizim için çok degerli ve önemli bir proje” dedi.
Konusmalarin ardindan temel atma töreni gerçeklesti. Baskan Kocaispir’in ev sahipligi yaptigi temel atma törenine Sabuncu ailesinden Ahmet Nuri Sabuncu, Mehmet Nuri Sabuncu ve davetliler katildi. Anaokulunun 2021 yili içinde tamamlanmasi planlaniyor.



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false