Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Soner Çetin’den şehit annesine ziyaret

Başkan Soner Çetin’den şehit annesine ziyaret

Başkan Soner Çetin’den şehit annesine ziyaret

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, 2015 yilinda PKK’li teröristlerin roketli saldirici sonucu sehit olan Polis Mustafa Turanli’nin annesi Kismet Turanli’yi ziyaret etti. “Siz bize sehitlerimizin emanetisiniz” ifadesini kullanan Baskan Soner Çetin, “Tüm sehit anneleri adina sizin elinizi öpmeye geldim” dedi.
Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Dünya Emekçi Kadinlar Günü dolayisiyla sehit annesi Kismet Turanli’yi ziyaret etti.

2015 yilinda PKK’li teröristlerce roketli saldirici sonucu sehit olan Polis Memuru Mustafa Turanli’nin annesinin evine giden Baskan Soner Çetin, “Tüm sehit anneleri adina sizin elinizi öpmeye geldim. Her zaman yaninizdayiz. Sizler bizim için çok degerlisiniz. Çünkü sizler bize bu vatan için gözünü kirpmadan canini veren sehitlerimizin emanetisiniz. Basimizin üstünde yeriniz var. Her zaman emrinizdeyiz” dedi.

 

Anlamli bir günde sehit annelerinin hatirlanmasinin kendisini mutlu ettigini belirten Sehit Polis Mustafa Turanli’nin annesi Kismet Turanli, “Biz Soner Çetin Baskani çok seviyoruz. Bizim için önemli bir kisi. Sehit annelerine böylesine deger vermeniz bizi mutlu ediyor” seklinde konustu.
Baskan Soner Çetin, ziyaretinde sehit annesine çiçek verdi ve Dünya Kadinlar Gününü kutladi.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı