Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Soner Çetin’i duygulandıran çocuklar

Başkan Soner Çetin’i duygulandıran çocuklar

Onur ve Defne Murioğlu kardeşler çok sevdikleri Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’le fotoğraf çektirmek için geldiklerinde örnek bir davranışa imza attılar.

Onur ve Defne Murioglu kardesler çok sevdikleri Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’le fotograf çektirmek için geldiklerinde örnek bir davranisa imza attilar.

Murioglu kardesler evde fazla olan bir tableti ihtiyaci olan bir çocuga verilmek üzere bagisladilar. Baskan Soner Çetin çocuklarin bu davranisi karsisinda çok duygulandi. Fotograf çektirmek için ziyarete gelen çocuklarin duyarli davranislari Baskan Soner Çetin’i çok duygulandirdi.

Seyda-Kenan Murioglu çiftinin çocuklari Onur ve Defne, Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i çok sevdiklerini berterek, birlikte fotograf çektirmek istediklerini ailelerine bildirdiler. Bunun üzerine Seyda-Kenan Murioglu çifti randevu alarak çocuklariyla birlikte Baskan Soner Çetin’i ziyarete geldi. 2. Sinifa giden Onur ve 5. Sinif ögrencisi Defne fotograf çektirirken çok mutlu olduklarini belirterek Baskan Soner Çetin’e tesekkür ettiler.

 

Tam bu sirada Onur ve Defne’nin duyarli davranisi Baskan Soner Çetin’i çok duygulandirdi. Onur ve Defne yanlarinda getirdikleri evde fazla olan tableti ihtiyaci olan bir baska çocuga verilmesi için bagisladi.
Baskan Soner Çetin çocuklarin bu tavri karsisinda çok duygulandi. Baskan Soner Çetin, “Bugün çok duygulandim. Sizler çok sansli çocuklarsiniz. Çünkü her ihtiyacinizi karsilayan bir anne babaniz var. Bu imkani bulamayan çocuklar var. Böyle duyarli çocuklar yetistirdiginiz için sizleri de kutluyorum” dedi.
Baba Kenan Murioglu da kendilerini kabul ettigi için Baskan Soner Çetin’e tesekkür etti. Evde bir kullanilmayan bir televizyon bulundugunu kaydeden Kenan Murioglu, bunu da ihtiyaç sahibi bir aileye vermek istediklerini söyledi. Kenan Murioglu yönlendirildigi Sosyal Isler Müdürlügü’nde bu istedigini de gerçeklestirdi.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli