Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, TBMM'nin 101’inci Kuruluş Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BASKAN ULUDAG’DAN 23 NISAN ULUSAL EGEMENLIK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, TBMM'nin 101’inci Kurulus Yili ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Baskan Uludag mesajinda, büyük Türk Milleti’nin, yüreginde yasattigi sarsilmaz inanci ve bagimsiz yasama azminden aldigi güç ile kurdugu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarindan biri oldugunu belirtti.

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag,  mesajinda emperyalist güçler tarafindan yasadigi topraklarin dört bir tarafinin isgal edildigi bir dönemde,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk etrafinda bütünlesen Türk Milleti’nin Kurtulus Savasi mesalesinin yakilmasi için ilk ana kararlari da TBMM çatisi altinda aldigini belirtti.

“TÜRK MILLETININ GELECEGI ÇOCUKLARIMIZIN OMUZLARINDA YÜKSELECEKTIR”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara verdigi degerin göstergesi oldugunu belirten Baskan Uludag mesajinda su ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Meclisimizin açildigi günü çocuklarimiza bayram olarak armagan ederken, çocuklara güvenini ve sevgisini de ortaya koymustur. Böylelikle çocuklara verdigi degeri ve Türk milletinin geleceginin çocuklarin omuzlarinda yükselecegine isaret etmistir. 23 Nisan 1920, hepimiz için büyük bir gurur günüdür. Gelecegimizin teminati çocuklarimizin bayrami olmasinin yaninda, milletimiz ve ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasini ifade etmektedir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami, ayni zamanda dünyada kutlanan ilk çocuk bayramidir. Bu vesile ile 23 Nisan 1920'nin hatirasini dünyanin tüm çocuklari için emsalsiz bir bayrama dönüstüren basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadelemizin ölümsüz kahramanlarini rahmetle ve saygiyla aniyor, Milletimizin ve tüm dünya çocuklarinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutluyorum. ”dedi.

 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli