Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Uludağ'dan Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret...

Başkan Uludağ

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Şehit Ailelerini unutmadı. Başkan Uludağ terörle mücadele sırasında şehit olan kahramanların ailelerini ziyaret etti. Onlarla sohbet etti.

Ilçede bulunan sehit ailelerine ziyarette bulunan Baskan Bilal Uludag’a MHP Sariçam Ilçe Baskani Mustafa Kizilelma, Ülkü Ocaklari Adana Il Baskani Çagri Korkut, Ülkü Ocaklari Sariçam Ilçe Baskani Seyfettin Gündogdu, MHP Sariçam Ilçe Kadin Kollari Baskani Fatma Ayyildiz, MHP Sariçam ilçe yöneticileri ve Sariçam Ülkü Ocaklari yöneticileri eslik etti.

Ilk olarak 1998 yilinda Hakkâri Gökdag kirsalinda teröristlerle girdigi çatismada sehit düsen Cevdet Özdas’in ailesini ziyaret eden Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag burada sehit Özdas’in annesi Bagdat ve babasi Mehmet ile bir süre sohbet etti. Baskan Uludag Sehidin ailesine Türk Bayragi ve Kurani Kerim hediye etti.
Daha sonra Karayusuflu Mahallesinde bulunan sehitlerden Osman Tülü, Osmangazi Mahallesinde bulunan sehit Mehmet Dogan, Avcilar Mahallesinde bulunan Kürsat Yagbasan ve Mustafalar Mahallesinde bulunan sehit Volkan Çay’in ailesini de ziyaret eden Baskan Uludag burada da sehit aileleri ile yakindan ilgilendi, onlarla sohbet etti, talep ve isteklerini sordu.

ULUDAG “SEHIT AILELERIMIZ SEHITLERIMIZIN BIZE EMANETIDIR”

Sehitlerimizi ve ailelerini hiçbir zaman unutmadiklarini, her zaman yanlarinda olduklarini, onlari sürekli ziyaret ettiklerini belirten Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag “Sehit ailelerimiz aziz sehitlerimizin bize birer emanetleridir. Sehitlerimizin aileleri bizim de ailemiz, onlar için ne yapsak azdir. Çünkü onlar ezan dinmesin, bayrak inmesin ve aziz vatanimiza bir zarar gelmesin diye gözlerini kirpmadan sehit oldular. Bu vatan için canini seve seve feda etmis sehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacagiz ve her zaman onlarin emanetlerine sahip çikmakta bizim asli görevimizdir.” diye konustu.

Vatan ve bayrak ugruna hayatini kaybeden ve sehitlik mertebesine yükselen bütün sehitleri saygi ve rahmetle yâd ettiklerini ifade eden Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag sehit aileleri, gazi ve gazi yakinlarinin her zaman yanlarinda olduklarini ve bundan sonrada her sartta olmaya devam edeceklerini söyledi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı