Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN YAVUZ:BU BAYRAMIDA BURUK KUTLUYORUZ

BAŞKAN YAVUZ:BU BAYRAMIDA BURUK KUTLUYORUZ

Merkez Parti Nizip İlçe Başkanı İbrahim Halil Yavuz, Ramazan Bayramı öncesi yayınladığı mesajında başta Nizip halkı olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutladı.

Merkez Parti Nizip Ilçe Baskani Ibrahim Halil Yavuz, Ramazan Bayrami öncesi yayinladigi mesajinda basta Nizip halki olmak üzere tüm Islam âleminin mübarek Ramazan Bayramini kutladi.

Ramazanin manevi ikliminde Allah’in rizasini kazanmak için tutulan oruçlarin ardindan bayrama kavusmanin mutlulugunu yasadiklarini ifade eden Baskan Yavuz, ‘’ Çocuk katili Israil tarafindan Filistin’li kardeslerimize yapilan saldirilar nedeni ile mübarek Ramazan Bayrami’na buruk ve üzüntülü olarak giriyoruz’’ dedi.

Ramazan Bayrami’nin huzurun habercisi, bereket ve rahmet ayinin mirasi oldugunu belirten Baskan Yavuz, ‘’ Ramazan Bayrami’nin Türk milleti ve tüm Islam âlemine baris, kardeslik, bolluk ve bereket getirmesini, huzur ve refaha vesile olmasini diliyorum. Bu duygu ve düsüncelerle Nizipli hemsehrilerimin, tüm Türk ve Islam cografyasinin mübarek Ramazan Bayramini yürekten kutluyor, Cenabi Allah’tan hayirlara vesile olmasini niyaz ediyorum.”dedi.

BURUK BIR BAYRAM YASIYORUZ

Baskan Ibrahim Halik Yavuz  açiklamasini su cümlelerle sonlandirdi  ” Gönül istiyor ki Ramazan’dan bayrama tüm günahlarimizdan azat oldugumuz gibi, tüm hastaliklarimizdan ve zulümlerden kurtulmus olarak gülümseyen yüzler, sevinen kalpler ile girelim. Filistin’de, Suriye’de ve dünyanin çesitli yerlerinde yapilan zulümler ve verilen sehitlerimiz nedeni ile buruk bir bayram yasiyoruz.  Bu bayramin tüm dünyada zulümlerin sona ermesine vesile olmasini diliyor, canlarini din ve vatan ugruna çekinmeden feda eden tüm sehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle aniyorum. Bu güzel bayramin cennet vatanimiza hayir ve huzur getirmesinin yaninda, Islam cografyasina baris, kardeslik ve birlige vesile olmasini diliyorum’’ açiklamasinda bulundu
 


  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli