Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN FERHAT UTLU, GÖNÜL GÖNÜLE VEREREK RAMAZAN AYINI YAŞADIK

BAŞKAN FERHAT UTLU, GÖNÜL GÖNÜLE VEREREK RAMAZAN AYINI YAŞADIK

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

BASKAN FERHAT UTLU, GÖNÜL GÖNÜLE VEREREK RAMAZAN AYINI YASADIK

 

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

 

 

Türk Egitim Sen Adana 2 Nolu Sube Baskani Ferhat Utlu, Ramazan Bayrami münasebetiyle bir kutlama mesaji yayinladi.

Türk Egitim Sen Adana 2 Nolu Sube Baskani Ferhat Utlu mesajinda; “Bayramlar, mutluluklarin paylasildigi, birlik, beraberlik, kardeslik, dostluk duygularinin güçlendigi, darginlik ve kirginliklarin unutuldugu, insanlarin kaynasmasina katki veren müstesna günlerdir.

Sabirla, sükunetle, ihlasla ve salgin sürecinde tedbir ile Ramazan ayini geride birakmanin huzurunu yasiyoruz. Bu mübarek ayin bitimiyle kutladigimiz Ramazan Bayraminin, öncelikle huzur ve mutlulugumuza vesile olmasini; uzlasi kültürünün her birey tarafindan benimsendigi bir toplum olmasi ümidiyle Cenab-i Allah’a her daim dua ediyoruz.

Ortak anlamlar yükledigimiz/yükleyebildigimiz, ezan, bayrak, vatan, Atatürk gibi degerlerimizin hepimiz tarafindan kiymet gördügü bir gelecek özelimi ile Ramazan Bayraminizi en içten duygularimla tebrik ediyorum.

 

 

Dünyayi etkisi altina alan korona virüs salginindan dolayi bu yil farkli bir Ramazan ayi yasadik ve buruk bir bayram yasiyoruz. Salgin nedeniyle tüm Türkiye oldugu gibi ilçemizde de geçen yillardan farkli bir Ramazan Ayi yasandi. Geleneksel Ramazan Mahalle iftarlarimizi düzenleyemesek de, kurdugumuz iftar sofralarinda bulusamasak da, yan yana olamasak da, gönül gönüle vererek Ramazan Ayi’nin maneviyatini doyasiya yasadik.

 

Ülkemizi ve dünyayi sarsan salgin dolayisiyla yasadigimiz zor günleri hep birlikte atlattigimiz, sosyal mesafe engelini astigimiz ve tekrar kucaklastigimiz bayramlari yasamak en büyük temennimizdir.

 

Ben bu vesileyle; salginla mücadelede görevli fedakâr saglik çalisanlarimizin, hemsehrilerimizin, üyelerimizin  aziz milletimizin ve tüm Islam âleminin Ramazan Bayramini en kalbi duygularimla kutluyor, bayramin tüm insanliga saglik, huzur, baris ve kardeslik getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum.” Ifadelerine yer verdi.

 



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı