Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN KOCAİSPİR ''HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ''

BAŞKAN KOCAİSPİR

BAŞKAN KOCAİSPİR ''HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ''

BASKAN KOCAISPIR VOLEYBOL'DA ADANA SAMPIYONLARINI KABUL ETTI

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir voleybolda Adana Il birincisi olan Sehit Muharrem Erdogan Ortaokulu kiz ve erkek takimlarini belediyede agirladi. Misis'ten Adana birincisinin çikmasinin çok önemli oldugunu belirten Baskan Kocaispir '' Misis'ten bir basari hikayesi çikti. Kendilerinden sonra gelen nesile örnek olacaklardir. Çocuklarimizin her zaman yaninda olup, destekleyecegiz.'' dedi.Ögrencilerin derslerini de ihmal etmemelerini istedi. Bölge ve Türkiye sampiyonasinda basarilar diledi.

Sehit Muharrem Erdogan Ortaokulu Müdürü Seçkin Yildir, Havraniye Mahalle Muhtari Durmus Ünal, voleybol takimi antrönerleri Baris Sahin, Murat Gözergil ve voleybolda Adana sampiyon olan ögrencileri makaminda kabul eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ögrencilere esofman takimi, top, spor ayakkabi temin edilecegini söyleyerek '' Güçlü rakiplerinizi yenerek küçük bir bölgeden sampiyon olmaniz çok degerli. Sizlerle gurur duyuyoruz. Voleybolu ve sporu hiç birakmayin. Sizler, sizden sonra gelecek olan nesillere örnek olacaksiniz. Sizleri bölge sampiyonu ve ardindan Türkiye sampiyonu olarak görmek istiyoruz. '' diyerek ögrencileri,antrenörleri ve okul idarecilerini kutladi.

Yüregirli gençlerin spor yapmalari için yeni spor sahalari yapacaklarini belirten Baskan Kocaispir ''Yapacagimiz spor sahalarindan birini Misis'e yapmak sart oldu.Misis'te gençlerimizin böyle basarili sonuçlar almalarini çok önemsiyoruz. Kizlarimizin 6 Subat'ta erkeklerimizin ise 16 Subat'ta yapacagi bölge sampiyonlugu maçlarinda basarilar diliyorum. Bölge sampiyonlugunda birinci olup, Türkiye sampiyonasina gitmeleri için belediye olarak imkanlarimiz ölçüsünde destekleyecegiz. Adana'yi ve Yüregir'i en iyi sekilde temsil edeceklerinden süphem yok.'' seklinde konustu.

Baskan Kocaispir'e tesekkür eden okul idarecileri ve antrenörler zekayi en fazla gelistiren sporun voleybol oldugunu belirttiler. Herhangi bir spor dali ile ugrasan ögrencilerin derslerinde de basarili oldugunu belirten ögretmenleri ''Çocuklarimizi anasinifindan itibaren spora yönlendirmek için çalisiyoruz.Toplam 200 ögrencimiz var. Kizlarda ve erkeklerde 2 ayri takim çikartip güçlü rakipleri yenerek Adana Il birincisi olduk. Ögrencilerimizi planli programli çalistirarak basarili olmalarini sagladik. Bize vereceginiz destekler için de tesekkür ediyoruz '' dediler.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı