Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN YARDIMCISI YANTIR: ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ DÜNYANIN EN ONURLU MESLEĞİDİR

BAŞKAN YARDIMCISI YANTIR: ÖĞRETMENLİK  MESLEĞİ DÜNYANIN EN ONURLU MESLEĞİDİR

BAŞKAN YARDIMCISI YANTIR: ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ DÜNYANIN EN ONURLU MESLEĞİDİR

Ceyhan Belediyesi Baskan yardimcisi Gökhan Yantir, 24 Kasim Ögretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayinladi.

Yantir, en kiymetli varliklarimiz olan çocuklarimizi emanet ettigimiz, emek, sabir ve hosgörü timsali ögretmenlerin 24 Kasim Ögretmenler Günü'nü en içten duygularla kutladigini belirtti.

Baskan yardimcisi Yantir, yayinladigi mesajinda; 'Egitim, gelecegimizi dogru bir sekilde insa etmemize olanak saglayan en önemli etkendir. Ülkemizi muasir medeniyetler seviyesine ulastirmak; egitim sistemimizi gelistirmekle ve egitim hizmetlerinin kalitesini her asamada yükseltmekle mümkün olacaktir. Ögretmenlik; sorumlulugu agir, fedakarlik ve sabir gerektiren, dünyanin en onurlu mesleklerinden biridir. Egitimin temel gayesi, taze beyinleri evrensel degerlerin isiginda; üretken, idealist, vatanina ve bayragina bagli bireyler olarak yetistirmektir' dedi.

Baskan Yardimcisi Gökhan Yantir, 'Gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin çagin gerektirdigi bilgi ve becerilere sahip olmalari, tarihimize ve milli kültüre bagli, evrensel degerlere açik, akli hür vicdani hür kisiler olarak yetismeleri için bin bir fedakarlikla çalisan, ögretmenlerimize sükran duygularimi ifade etmek istiyorum. Göreve geldigimiz günden bu yana Ceyhan Belediyesi olarak egitime verdigimiz önemi her platformda dile getirmeye ve elimizden gelen destegi vermeye devam ediyoruz ve etmeye de devam edecegiz. Çocuklarimiza yüksek düzeyde ve ferah ortamda egitim vermek ve ögretmenlerimizin sorun ve sikintilarini en aza indirmek bizim öncelikli görevimizdir.

Bu duygu ve düsüncelerle Basta Basögretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevi basinda sehit olan ve hayatini kaybeden tüm ögretmenlerimizi rahmetle aniyor, emekli olan ve görevine devam eden tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü en içten duygularimla kutluyorum' dedi



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli