Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bayramlar, yaşadığımız zor günleri bir nebzede olsa unutturmakta, umudu yeşertmektedir.

Bayramlar, yaşadığımız zor günleri bir nebzede olsa unutturmakta, umudu yeşertmektedir.

DSP Adana İl Başkanı Erhan Saltuk,Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

DSP Adana Il Baskani Erhan Saltuk,Ramazan Bayrami nedeniyle bir mesaj yayinladi.

Baskan Saltuk Toplumsal dayanismanin, kardesligin, baris ve huzurun egemen oldugu Bayramlar, yasadigimiz zor günleri bir nebzede olsa unutturmakta, umudu yesertmektedir. Toplumca yasadigimiz acilarimizin, kirginliklarimizin ve düsmanliklarimizin son bulmasi için hepimize bir nebze de olsa umut vermektedir. 

Ancak bu Ramazan Bayrami’ni buruk bir sekilde idrak ediyor; Dünyamiz’i ve Ülkemiz’i esir alan Coronavirüs salgini nedeniyle alinan tedbirler kapsaminda alinan sokaga çikma kisitlamasi nedeniyle sevdiklerimizden ayri bir sekilde evlerimizde geçiriyoruz. 

Ancak sunu da çok iyi biliyoruz ki; birlik ve beraberlik içerisinde, hijyen ve sosyal mesafe kurallari konularindaki hassasiyetimizi esnetmeden saglikli ve güzel günlere kavusacagimiza umudum tamdir.

Bayramlar; ayni zamanda, kirilan kalplerin onarilmasi, yapilan hatalarin affedilmesi, hayatimizda daha çok baris, daha çok dayanisma ve kardeslik duygusuna yer vermemiz gerektigi konusunda bir kez daha düsünmemiz için önemli firsatlardir. 

Bu duygu ve düsüncelerle tüm hemserilerimizin ve yurttaslarimizin Ramazan Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyor daha saglikli, mutlu ve huzurlu nice günler ve Bayram’lar diliyorum.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false