Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Bekçilerin karıştığı esrarengiz cinayet

Bekçilerin karıştığı esrarengiz cinayet

Adana'da 2 bekçi arasında çıkan silahlı alacak verecek kavgasında 1'i bekçi 2 kişi hayatını kaybederken 1 bekçi yaralandı.

Bekçilerin karistigi esrarengiz cinayet
Adana'da 2 bekçi arasinda çikan silahli alacak verecek kavgasinda 1'i bekçi 2 kisi hayatini kaybederken 1 bekçi yaralandi.
Edinilen bilgiye göre olay, Yüregir ilçesi Sariçam Mahallesi 2469 Sokak'ta meydana geldi. Iddiaya göre, bekçi Fatih Ö., alacak verecek meselesi nedeniyle meslektasi T.K. ile sokakta bulusmak için anlasti. T.K. ise soför arkadasi Soner K. ile birlikte otomobille bulusma noktasina geldi. Fatih Ö. de meslektasinin geldigi otomobilinin arka koltuguna geçip oturdu.
Ikili arasinda araç içerisinde alacak verecek meselesi nedeniyle tartisma çikti. Tartismanin ardindan Fatih Ö., beylik tabancasini çikarip Soner K.'nin kafasina sikti. Ardindan T.K., araç içerisinden kaçmaya çalisirken Fatih Ö., meslektasinin da arkasindan sikti ve kursun T.K.'nin kafasini siyirdi. Fatih Ö. ise olayin ardindan otomobilin arka koltugunda kendi kafasina sikarak intihar etti.
Çevredekilerin silah seslerini duymasi üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Gelen saglik ekipleri Fatih Ö. ve Soner K.'nin hayatini kaybettigini belirledi. Olay yerinden kaçan T.K. ise hastanede tedavi altina alindi.
Öte yandan olay yerine Adana Emniyet Müdürü Dogan Inci gelerek olay hakkinda bilgi aldi. Polis olayla ilgili inceleme baslatti
 
 
 
 
 


  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false