Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Boğazı kesilerek öldürülen sürücünün katilleri 20 dakikada yakalandı

Boğazı kesilerek öldürülen sürücünün katilleri 20 dakikada yakalandı

Adana'da nişandaki takıların ve masrafların geri verilmesi için tartıştığı kişinin boğazını keserek öldüren iki kardeş olaydan 20 dakika sonra otoyolda yaşanan kovalamaca sonrası cinayet dedektifleri tarafından yakalandı.

Bogazi kesilerek öldürülen sürücünün katilleri 20 dakikada yakalandi
 
Adana'da nisandaki takilarin ve masraflarin geri verilmesi için tartistigi kisinin bogazini keserek öldüren iki kardes olaydan 20 dakika sonra otoyolda yasanan kovalamaca sonrasi cinayet dedektifleri tarafindan yakalandi.
 
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Sariçam ilçesi Organize Sanayi Bölgesinde 26 Mart günü meydana geldi. Iddiaya göre, Sirnak'ta yasayan tir sürücüsü Haci Egül'ün (34) kardesi Mehmet Egül (27) bir süre önce Antalya'da yasayan uzaktan da akrabasi olan Filiz Geylani (22) ile nisanlandi. Nisan sirasinda erkek tarafi altin takip, nisan töreni için de masraf yapti. Ancak çiftler anlasamayinca ayrildi. Ayrilma kararinin ardindan iki aile arasinda yapilan masraflarin karsilanmasi ve takilan altinlarin geri verilmesi için tartisma basladi. Olay günü de Mehmet Egül'ün agabeyi Haci Egül ile Filiz Geylani'nin agabeyi Yakup Geylani telefonda görüserek akraba olduklarini nisan masraflarinin ve altinlarin geri verilmesini istedi. Bunun üzerine iki sahis telefonda tartisti. Geylani, Egül'ün nerede oldugunu sorup yüz yüze konusma isteginde bulundu. Egül'de Irak'tan Gaziantep'e tir ile mal getirdigini Adana'da görüsebilecegini söyledi. Bunun üzerine Yakup Geylani yanina kardesi Ferhat Geylani (20) ile birlikte Antalya'dan, Adana Organize Saniye Bölgesine geldi. Yakup Geylani, Haci Egül'e “akrabayiz bir orta yol bulalim konusalim” dedi. Haci Egül bunun üzerine altinlarin geri verilmesini ve masraflarin karsilanmasini istedi. Ancak tartisma çikinca Egül, bir elinde biçak bir elinde demir sopa ile Geylani'ye saldirdi. Geylani'nin kafasina demir sopa ile vurup yüzünü de biçakla kesti. Bunun üzerine kavgaya kardes Ferhat Geylani'de katildi. Yakup Geylani yanindaki biçakla Egül'ü karnindan ve bogazindan biçakladi.
Sürücünün ölüm ani kamerada
Egül yere yigilip kaldi. Iki kardes Egül'ün basinda biraz bekledikten sonra olay yerinden lüks ciple ayrildi. Egül'ün ise bogazi kesildigi için bogazindan tutup hayatta kalmaya çalisti. Ancak kan kaybindan hayatini kaybetti. Bu anlar ise olayi gören bir vatandas tarafindan saniye saniye görüntülendi. Olayi gören vatandaslar da polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler zanlilari yakalamak için çalisma baslatti.
20 dakika sonra yakalandilar
Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri zanlilarin otoyoldan kaçma ihtimaline karsi hemen harekete geçti. Dedektifleri otoyolun bütün çikislarini kapatip zanlilarin da Mersin istikametine dogru gittiklerini tespit etti. Polis zanlilara Mersin otoyolunda yetisti. Ancak zanlilar polisin 'dur' ihtarina karsi durmayip devam etti. Polis bunun üzerine havaya ates ederek zanlilarin aracini durdurup yakaladi. Polis cinayetten sadece 20 dakika sonra yakaladi. Zanlilar emniyete getirilerek ifadesi alindi. Zanlilar ifadelerinde Egül'ün kardesiyle kiz kardeslerinin nisanlandigini ancak bir süre sonra ayrildiklarini nisanda katilan altin ve yapilan masraflardan dolayi sürekli tartisma çiktigini olay günü de Egül ile konusmak için geldiklerini ancak onun direkt saldirdigini Yakup Geylani yaralaninca rastgele biçak salladigini kendisini korudugunu Egül yaralaninca olay yerinden kaçtiklarini söyledikleri ögrenildi.
Zanlilar ifadelerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Zanlilar çikarildiklari mahkemece tutuklandi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli