Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Çalıştığı havalimanında kendini ağaca asarak intihar etti

Çalıştığı havalimanında kendini ağaca asarak intihar etti

Adana'da 2 çocuk babası adam, çalıştığı havalimanı yakınlarında ağaca asılı halde bulundu. İntihar eden adamın, tefeciden para aldığı ve ailevi problemleri olduğu öne sürüldü.

Çalistigi havalimaninda kendini agaca asarak intihar etti
Adana'da 2 çocuk babasi adam, çalistigi havalimani yakinlarinda agaca asili halde bulundu. Intihar eden adamin, tefeciden para aldigi ve ailevi problemleri oldugu öne sürüldü.
Dün saat 13.00 siralarinda merkez Seyhan ilçesindeki Sakirpasa Havalimani yakinlarinda Alper D.'yi (30), bir agaçta asili halde görenler, durumu polis ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik görevlilerinin yaptigi kontrolde Alper D.'nin hayatini kaybettigi belirlendi.
TEFECIYE BORCU VARMIS
Polisin yaptigi çalismanin ardindan Alper D.'nin cansiz bedeni agaçtan indirilerek, otopsi için Adana Adli Tip Kurumu morguna götürüldü. Havalimani'nda yer hizmetlerinde çalistigi ögrenilen 2 çocuk babasi Alper D.'nin, tefeciden para alip ödeyemedigi ve ailevi problemleri oldugu, bu nedenle intihar etmis olabilecegi öne sürüldü. Polis, olayla ilgili sorusturma baslatti.


  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false