Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ÇERÇİ HALİT ZÜCCACİYE ÜÇÜNCÜ ŞUBESİNİ AÇTI

ÇERÇİ HALİT ZÜCCACİYE ÜÇÜNCÜ ŞUBESİNİ AÇTI

Yıllardır Züccaciye sektöründe Ceyhan’a hizmet veren Halit Gümüşsay,üçüncü şubesini Atatürk caddesi Ziraat Bankası karşısında açtı.

 

 

Yillardir Züccaciye  sektöründe Ceyhan’a hizmet veren Halit Gümüssay,üçüncü subesini Atatürk caddesi Ziraat Bankasi karsisinda açti.

 

Ceyhan halkinin yakindan tanidigi Halit Gümüssay’i üçüncü sube açilisina Basta Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar olmak üzere STK temsilcileri Gençlik Spor Ilçe Müdürü Caner Taymis Heydar Aliyev lisesi Müdür Yardimcisi Oguzhan Güleç, bazi muhtarlar ve çok sayida vatandaslar katildi.

Açilis kurdelesini Halkla beraber açan Halit Güssay,Üçüncü subesinin açma mutlulugunu yasadigini belirterek kendisini bu mutlu günde yalniz birakmayan tüm dostlarina tesekkür etti.

 

Züccaciyeden, elektrikli ev aletlerine, Kirtasiye malzemelerinden, Hirdavat ürünlerine kadar 3 binden fazla ürün çesidi bulunan Çerçi Halit Züccaciye Çok genis ürün yelpazesiyle müsterilerine daha kaliteli hizmet vermeyi amaçladiklarini söyleyen Halit Güssay,En lüks yemek takimindan tutun da en uygun fiyatli yemek takimlarina kadar genis bir yelpazede ürünlerimiz var. Toplamda 3 bin kalemde ürünümüz var. Dügün yapacak bir çiftin elektronik küçük ev aletleri de olmak üzere aradiklari her seyi bulabilirler.’’diye konustu.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli