Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ÇETENAK VE DÜNDAR AİLELERİN MUTLU GÜNÜ

ÇETENAK VE DÜNDAR AİLELERİN MUTLU GÜNÜ

İŞ VE SİYASET ADAMLARINI BİR ARAYA GETİREN DÜĞÜN Ceyhan’ın sevilen sayılan ailelerinden Çetenak ve Dündar aileleri akraba oldu.

ÇETENAK VE DÜNDAR AILELERIN MUTLU GÜNÜ

Ceyhan’in sevilen sayilan ailelerinden Çetenak ve Dündar aileleri akraba oldu.

Ceyhan’in taninmis simalarindan Ceyhan Devlet Hastanesi Personeli Kadir ve Selda Çetenak ’in  3 çocuktan en büyügü olan dünyalar güzeli tip fakültesi ögrencisi kizi Eylül gönlünü kaptirdigi yine Ceyhan’in sevilen sayilan en kalabalik ailelerinden birisi olan Dündar aile fertlerinden birisi olan ve ayni zamanda  Ceyhan Belediyesi Muhtarlardan sorumlu Müdür Hakki  ve Makbule Dündar’in yakisikli oglu Özgür ile Devlet Bahçeli Tesislerinde yapilan Muhtesem bir dügünle dünya evine girdiler.

Pandemiden dolayi sinirli sayida misafir  davet edilen dügünde Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem’in yani sira is adamlari,Muhtarlar siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri katilirken dügüne gelen konuklarla yakindan ilgilenen Çetenak ve Dündar aileleri dügüne gelen misafirlere tesekkür ettiler. Çukurova Flashbaber gazetesi olarak Eylül-Özgür Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz

 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli