Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Çetin: '7 yılda 35 bin kişiyi istihdam ettik'

Çetin:

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 7 yıllık süre içinde çeşitli kuruluşlarda istihdam ettikleri kişi sayısının 35 bini geçtiğini söyledi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, 7 yillik süre içinde çesitli kuruluslarda istihdam ettikleri kisi sayisinin 35 bini geçtigini söyledi.

Adana Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu Çin firmasi Genel Müdürü MaHaiqiao, Insan Kaynaklari yöneticileri Adilimu Baihetiyaer ve Kayhan Dogan Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin'i makaminda ziyaret etti.


Baskan Çetin, Genel Müdür MaHaiqiao ve beraberindekilere Çukurova Belediyesi Istihdam Birimi ile olan isbirliginden dolayi tesekkür etti. Istihdam Birimi'nin isletmelerin katkilariyla birlikte önemli isler yaptigini, binlerce kisiye is buldugunu belirten Baskan Çetin, '7 yillik süre içinde istihdam ettigimiz kisi sayisi 35 bini geçti. Bunda birim çalislarimizin oldugu kadar sizin gibi degerli yatirimcilarin da büyük katkisi var. Bu isbirliginin artarak devam edecegine inaniyorum' dedi.Her zaman isbirligine hazir olduklarini belirten New Hope Turkey Yem Fabrikasi Genel Müdürü MaHaiqiao, Çukurova Belediyesi'ndeki sicak karsilamanin kendisini çok etkiledigini kaydetti.Baskan Soner Çetin ziyarette MaHaiqiao'ya Istihdam Birimi'ne katkilarindan dolayi plaket verdi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli