Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

CEYHAN BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI VE DENETİMLERİ SIKLAŞTIRDI

CEYHAN BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI VE DENETİMLERİ SIKLAŞTIRDI

Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri hafta sonu sokağa çıkma yasağında durmaksızın, denetimlerini sıklaştırdı.

CEYHAN BELEDIYESI TEMIZLIK ÇALISMALARINI VE DENETIMLERI SIKLASTIRDI

 

Ceyhan Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ve Zabita ekipleri hafta sonu sokaga çikma yasaginda durmaksizin, denetimlerini siklastirdi.

 

Ceyhan Belediyesi ekipleri, hafta sonu sokaga çikma yasaginda, Ceyhan genelini dip bucak temizleyerek kötü görüntü olusmamasi için tüm mahalleleri tertemiz yapti. Ceyhan genelinde hava sartlarindan kaynakli olusan çevrede kötü görüntü olusturan ne varsa temizleyerek Ceyhan'i piril piril yapan ekipler, diger yandan da  Zabita ekipleri koronavirüs ile mücadele kapsaminda ilçe genelinde faaliyet gösteren petrol istasyonlarini, marketleri denetleyerek, hijyen ve maske hususlari konusunda vatandaslara bilgi verdi.

'Ceyhan Için Durmadan Çalismaya Devam Ediyoruz'

Ceyhan için hafta sonu yogun mesai harcadiklarini dile getiren Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; ' Tüm ekiplerimiz bu süreçte çalismaya devam ediyor. Ilçemiz genelinde kötü görüntü olusturan çevre kirliligi olusmamasi adina Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerimiz hafta sonu yogun mesai harcayarak ilçemizi piril piril yapti. Tüm Türkiye'yi etkisi altina alan koronavirüs ile mücadele kapsaminda vatandaslarimiz evlerinde otururken, Zabita ekiplerimiz açik olan yerlerde denetim yapmaya devam ederek daha hijyenik, olmasi konusunda açik olan yerlerde denetimlerine devam ediyor. Ceyhan halkinin gönlü rahat olsun çünkü ekibimiz ile çalismaya devam ediyoruz' dedi.



  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false