Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

CEYHAN, FUTBOLDA OLDUĞU GİBİ BASKETBOL'DA DA ATAĞA KALKTI

CEYHAN, FUTBOLDA OLDUĞU GİBİ BASKETBOL

CEYHAN, FUTBOLDA OLDUĞU GİBİ BASKETBOL'DA DA ATAĞA KALKTI

CEYHAN, FUTBOLDA OLDUGU GIBI BASKETBOL'DA DA ATAGA KALKTI

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’in göreve gelmesiyle yeniden kurulan Ceyhan Belediyesi Kadin Basketbol Takimi Menderes Spor Salonu’nda Istanbul Feneri’ni 66- 44 yendi. Yepyeni kadrosu ile sahalara dönen Ceyhanspor ise evinde Esmekaya Sultanhani Spor’u 4-0 maglup etti.

2014’te Bayan Basketbol Takimi’nin kapatilmasiyla basketboldan uzak kalan Ceyhan, basketbol takiminin Belediye Baskani Kadir Aydar tarafindan “kadin” vurgusu yapilarak yeniden kurulmasi ve iddiali transferleri ile Kadinlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde favori takimlar arasina girdi. Basketbola verdigi destegi futboldan da esirgemeyen Ceyhan Belediyesi Ceyhanspor’u da saha kaldirdi. Ceyhanspor Bölgesel Lig’te son dört haftayi galibiyetle tamamladi.

“Ceyhanimiz Sporda da Hak Ettigi Yere Gelecek”

Hafta sonu hem Ceyhan Belediyesi Kadin Basketbol Takimi’nin hem de Ceyhanspor’un galibiyeti ile sevincini dile getiren Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; “ Her iki takimimizi da tebrik ediyorum. Sehrimizin gururu takimlarimiz, eski yönetimler tarafindan içler acisi hale getirilmis. Hatta basketbol takimimiz tamamen kapatilmis. Sifirdan, yepyeni bir takim kurduk. Zararin neresinden dönersek kardir. Takimlarimiza elimizden gelen destegi veriyoruz. Insallah takimlarimizda hem Bölgesel Amatör Lig’te hem de Kadinlar Bölgesel Basketbol Lig’inde sampiyon olarak bizi sevindirecekler. Artik Ceyhan’in onuru, tarihi sereflerle dolu Ceyhanspor ve daha simdiden favori takimlar arasina giren Kadin Basketbol Takimimiz bize emanet. Takimlarimiz bizim dönemimizde hak ettigi degere kavusacak. Teknik direktörleri Levent Deringöl ve Serhat Koç kendi alanlarinda tecrübeli ve basarili hocalar. Takimlarimizin çok iyi transferleri de var. Biz sporcularimiza inaniyor ve güveniyoruz. Ceyhanimiz, sporda da hak ettigi yere gelecek” sözleriyle takimlara destek verdi.

CEYHAN, FUTBOLDA OLDUGU GIBI BASKETBOL'DA DA ATAGA KALKTI

 



  • Salı 29.2 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli