Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

CEYHANLI MERTHAN OZAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİTMEYE HAK KAZANDI

CEYHANLI MERTHAN OZAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİTMEYE HAK KAZANDI

Ceyhan'ın Tanınmış Sayılan Simalarından Yıldıray Ozan'ın oğlu Merthan Ozan, JuJitsu Akdeniz Bölge Şampiyonasında kilosunda derece yaparak,birinci oldu.

CEYHANLI MERTHAN OZAN TÜRKIYE SAMPIYONASINA GITMEYE HAK KAZANDI

Ceyhan'in Taninmis Sayilan Simalarindan Yildiray Ozan'in oglu Merthan Ozan, JuJitsu Akdeniz Bölge Sampiyonasinda kilosunda derece yaparak,birinci oldu.


JuJitsu Akdeniz BölgeSampiyonasi Osmaniye'ninKadirli Spor Salonu'nda düzenlendi. sampiyonaya Osmaniye,Adana,Hatay, Kahramanmaras, Burdur,Antalya ve Mersin 'den 200 sporcu katildi. Newaza, fighting, contact, no-gi ve duo kategorilerinde yapilan müsabakalarda kilolarinda dereceye giren sporculara madalyalari verilirken, sporcularin Istanbul 'da düzenlenecek Türkiye Sampiyonasi'nda bölgeyi temsil edecegi belirtildi. Müsabakayi izlemeye bölgenin her tarafindan gelen izliyiciler, müsabakalarin ilgi gördügünü söylediler. Sampiyona sonunda dereceye giren sporcularin Istanbul 'da yapilacak Türkiye Sampiyonasi'na katilmaya hak kazandigini belirten yetkililer , burada basari saglayanlarin ise AvrupaSampiyonasi'nda Türkiye'yi temsil edecegini ifade ettiler. Ju Jitsu Federasyonu Akdeniz Bölge Baskani Mustafa Önem ise 2019 yili faaliyetleri kapsaminda bölge sampiyonasinin ilk defa Osmaniye Kadirli'de düzenlendigini anlatarak, tüm sporculara basarilar diledi. Merthan Ozan,Istanbul'da düzenlenecek olan Türkiye Sampiyonasi'nda Adanayi temsil edecek.Buarada'da basari saglandigi taktirde Avrupa Sampiyonasina gitmeye hak kazanacak. Müsabaka sonrasi bir açiklama yapan babaYildiray Ozan,'Oglum Merthan,bugün Osmaniye de yapilan Akdeniz sampiyonasinda birinci oldu, Ceyhan halkimiza aldigi madalyayi armagan ediyoruz, Cem Aslan hoca'miza,Dogan Aslan Hoca'miza ve yardimcilarina tesekkür eder saygilarimi Sunuyorum'dedi. Çukurova Fhals olarak, Ozan Ailesinin medeni iftari Metehan Ozan ve Adana ekibini tebrik ediyor,Türkiye ve Avrupa Sampiyonasinda basarilar diliyoruz.



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false