Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

CEYHANSPOR'UN YENİ BAŞKANI CAMİANIN SEVİLEN İSMİ İLKER ÖNÜK OLDU

CEYHANSPOR

CEYHANSPOR'UN YENİ BAŞKANI CAMİANIN SEVİLEN İSMİ İLKER ÖNÜK OLDU

CEYHANSPOR'UN YENI BASKANI CAMIANIN SEVILEN ISMI ILKER ÖNÜK OLDU

Bölgesel Amatör Ligin iddiali takimi Ceyhanspor'un Baskani Hülya Erdem'in Ceyhan Belediye Baskani seçilmesinin ardindan Ceyhanspor Kulüp Baskanligina gelecek ismin netlesmesi sporseverler tarafindan merakla bekleniyordu. Baskan Erdem katildigi bir radyo programinda beklenen müjdeyi verdi. Ceyhan Belediye Baskan Yardimciligi ve Ceyhanspor Kulüp Baskan Yardimciligi görevleriyle basarili islere imza atan Ilker Önük Ceyhanspor'un yeni baskani oldu.

15 Mart'ta Talasgücü ile olan karsilasmada 1-1 berabere kalan Ceyhanspor Bölgesel Amatör Lig'te 53 puanla 2. siradaydi. BAL'in bitmesine 4 hafta kala korona virüs salgini nedeniyle müsabakalara ara verildi. Müsabakalarin yeniden baslamasi ile Ceyhanspor yeni Baskani Ilker Önük ile sampiyonluk için mücadele edecek.

Baskan Önük; 'Degisen Bir Sey Yok. O Kupa Ceyhan'a Gelecek'

Ceyhanspor'un yeni baskani olan Ilker Önük sampiyonluk yolunda kararli adimlarla ilerlediklerini belirterek; ' Hiç kimsenin süphesi olmasin. Bölgesel Amatör Lig'in 2020 sezonu sampiyonu Ceyhanspor'dur. Içinde bulundugumuz salgin riski bittiginde yeniden yesil sahalarda rakiplerimizi terletecegiz. Içel Idman Yurdu ile yaptigimiz son maç bizim sampiyonluk maçimiz olacak. Biz bundan önce de sampiyonluk için oynuyorduk. Degisen hiçbir sey yok. O kupa Ceyhan'a gelecek' ifadelerini kullandi.

Ilker Önük Kimdir?

02.02.1987 Ceyhan dogumlu olan Ilker Önük , Ceyhan'in sevilen ailelerinden Ayse ve Kasim Önük çiftinin en büyük çocugudur.
Bilkent Üniversitesi Finans bölümü mezunu olan Önük iyi derecede Ingilizce ve Fransizca bilmektedir. Halkbankasi'nda stajini tamamladiktan sonra 2012 yilindan bu yana aile sirketi olan Önükler Ltd. Sti.'de yöneticilik yapan Ilker Önük
2018 yilinda siyasete girdi.Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ceyhan Belediye Meclis Üyesi aday adayi oldu.
2019 yerel seçimlerinde Adana Büyüksehir ve Ceyhan Belediye Meclis Üyesi seçildi.Halen Ceyhan Belediyesi Baskan Yardimciligi ve Ceyhanspor Kulübü Baskanligi görevini sürdüren Ilker Önük evli ve 2 çocuk babasidir.

 
 


  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı