Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Cinayetin sebebi 'Düğünüme Neden Geldin'

Cinayetin sebebi

SİLAH, TAŞ, BIÇAK, SOPA KULLANDILAR

Adana'da edinilen bilgiye göre, olay 14 Mart Pazar günü merkez Yüregir ilçesi Akincilar Mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre, mahalle arasinda yapilan dügünde C.G. (17) Gürsoy Kaya’nin yanina gelerek, “Bu mahalle sizin degil, bizim dügünümüze neden geldiniz” dedi

SILAH, TAS, BIÇAK, SOPA KULLANDILAR

i. Tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Kavgaya C.G’nin arkadasi O.D. de (17) katildi. Kavgada tabanca, tas, biçak ve sopalar kullanildi. Taraflar birbirlerinin araçlarina zarar verdi.

 

 

 

ART ARDA ATES ETTI

Bu arada, O.D. tabanca ile Gürsoy Kaya’yi kovalamaya basladi. Sokakta Kaya’yi sikistiran O.D. ona tabancayla art arda ates etti. Kaya vuruldugundan habersiz kaçti. Kaya’nin vurulma ani ise saniye saniye güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Hastaneye kaldirilan Kaya kurtarilamadi. Olayda 2 kisi de sopa ile yaralandi.

 

 

 

IKI ZANLI DA GÖZALTINA ALINDI

Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlügü Çocuk Sube Müdürlügü ekipleri, yasi küçük olan zanlilari yakalamak için çalisma baslatti. Yapilan çalismalar sonucunda iki zanli da gözaltina alindi.

 

 

 

'BIZE KÜFÜR ETTI' IDDIASI

Zanlilar ifadelerinde ölen Gürsoy Kaya'nin kendilerine küfür ettigini öne sürdü. Zanlilar sorgularinin ardindan çikarildigi mahkemede tutuklandi.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı