Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CTO Başkanı Şeref Can, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

CTO Başkanı Şeref Can, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

CTO Başkanı Şeref Can, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

CTO Baskani Seref Can, Kurban Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinladi.

 

Baskan Can mesajinda ““Bu yilda mübarek Kurban Bayrami’na milletçe el ele gönül gönüle ulasmanin heyecanini hep birlikte paylasiyoruz. Bizleri birbirimize yakinlastiran, yardimlasma, dayanisma, paylasma duygularimizi arttiran, dostluk, kardeslik ve sevgi baglarimizi güçlendiren bir Kurban Bayramini daha karsilamanin coskusunu yasiyoruz.

Bayramlar, dini ve milli duygularin yasandigi, darginliklarin ve kirginliklarin son buldugu, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik suurunun güçlendigi önemli günlerdir.

Bizler, bayramlarin ruhunu, bayramlarin vesile kildigi paylasma ve kardeslik duygularini asirlar boyu içimize sindirmis, bu atmosferi tüm yila yaymis necip bir milletin temsilcileriyiz.

 

Inaniyorum ki, bu bayramda bu ruhu gösterecek, birbirimize her zamankinden daha siki sarilacak, kaygilarin ve sikintilarin geri plana itildigi, sevginin, sayginin ve hosgörünün pekistigi, insan iliskilerinin güçlendigi, umutlarin canlandigi bir bayram geçirecegiz.

 

Bu duygu ve düsüncelerle; Kurban Bayraminin tüm Islam alemi ve dünyada barisin hakim olmasina vesile olmasini temenni eder, tüm Ceyhan’li hemserilerimin Kurban Bayramini kutlar, sevdikleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini, saglik içinde daha nice bayramlara kavusmalarini temenni eder, sevgi ve saygilarimi sunarim.”

 



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli