Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

‘Çukurova’dan Çanakkale’ye klibi izlenme rekorları kırıyor

‘Çukurova’dan Çanakkale’ye klibi izlenme rekorları kırıyor

Çukurova Kaymakamlığı ve Çukurova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü dolayısıyla hazırlanan ‘Çukurova’dan Çanakkale’ye klibi izlenme rekorları kırıyor.

Çukurova Kaymakamligi ve Çukurova Milli Egitim Müdürlügü tarafindan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yildönümü dolayisiyla hazirlanan ‘Çukurova’dan Çanakkale’ye klibi izlenme rekorlari kiriyor.
Adana’nin dört bir yanindaki tarihi ve dogal güzelliklerin Çanakkale Türküsü ile çinladigi klibe, Çukurova Milli Egitim Müdürü Ayhan Dagli, okul müdürleri ile ögretmenler sazlari ve sözleriyle eslik ediyorlar.

Sinif ögretmeni Bülent Kaçmaz’in ney taksimi ile baslayan Çanakkale klibi, prodüktör Taylan Ayaz ile Eren Yalçin, Ibrahim Efe Turcan, Emre Bozkurt, Özge Turan, Arda Yilmaz Yildiz ve müdür yardimcisi Özlem Dertsiz’in çalgilariyla anlam kazandirirken, Okul Müdürü Ilyas Adibelli, Müdür Yardimcisi Osman Akyol ve rehber ögretmen Sinem Dayankoç’un sazlari ile muhtesem bir orkestraya dönüsüyor.
Müzik ögretmeni Sema N. Sezer’in kadife sesiyle baslayan Çanakkale Türküsü, Milli Egitim Sube Müdürü Nejat Karadag, Okul öncesi ögretmeni Rabia Hacioglu, Okul öncesi ögretmeni Ayse Karakiliç, Sube Müdürü Kemal Kavak, Okul Müdürü Ali Deniz, Sube Müdürü Gönül Ertas, sinif ögretmeni Erdinç Bugatekin ve müdür yardimcisi Ahu Özder’in yürekten yorumlariyla gönüllere yürüyor.
Klibin sonunda ardina Varda Köprüsü’nü alan Çukurova Milli Egitim Müdürü Ayhan Dagli, kendine has yorumuyla Çanakkale Türküsü’ne eslik ediyor.

 
 


  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli