Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Çukurova’nın Sultanları’ndan güzel prova...

Çukurova’nın Sultanları’ndan güzel prova...

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadin Voleybol Takimi oynadigi ilk hazirlik maçinda Mersin Büyüksehir Belediyesi’ni 3-0 yenerken göz doldurdu. Sultanlar Ligi hedefiyle yeni sezona hazirlanan Türkiye 1. Kadinlar Voleybol Ligi’ndeki temsilcimiz, yeni sezonda ayni grupta mücadele edecegi Mersin Büyüksehir Belediyesi’ni ASKI Atatürk Spor Salonu’nda agirladi.

Dostluk havasinda geçen maçin ilk seti oldukça çekismeli geçti. Rakibi karsisinda setin sonlarina dogru 23-18 yenik duruma düsen Çukurova’nin Sultanlari üst üste aldigi sayilarla seti 26-24 kazanarak 1-0 öne geçti. Çukurova Belediyesi SK, üstün bir oyun ortaya koydugu ikinci seti 25-16 kazandi. Son sette rahat bir voleybol oynayan Çukurova’nin Sultanlari bu seti de 25-9 gibi farkli bir skorla alarak maçi 3-0 kazandi. Çukurova Belediyesi SK, ilk hazirlik karsilasmasinda oynadigi iyi oyunla sezona hazir bir görüntü verdi.

Maçi izleyen Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, maç sonrasi her iki takim oyuncularini ve teknik heyetini kutladi. Çukurova Belediyesi SK, ikinci hazirlik maçini 18 Eylül Cumartesi günü Gaziantep Merinos takimi ile yapacak.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli